Hvordan jeg hoppe starte en 1994 BMW 325i?

Hvordan jeg hoppe starte en 1994 BMW 325i?


Et dødt batteri på 1994 BMW 325i kan være en kilde til frustrasjon. Det kan gjøre deg sent å jobbe og går glipp av viktige avtaler; dessuten for noen som ikke er mekanisk tilbøyelig, får bilen oppe og går kan virke en skremmende oppgave. Heldigvis, selv om du aldri har hoppet startet en bil før eller løftet sin hette, starter motoren er veldig enkelt med et par av startkabler.

Bruksanvisning

1 Parkere bilen med god batteri så nært som mulig til BMW 325i. Sørg for at hetter av bilene er nær nok til å kjøre startkabler mellom dem.

2 Vri nøklene til begge bilene til "Off" posisjon. Sørg også for at alt tilbehør i både biler, for eksempel klimaanlegg, varmeapparat, radio, setevarmere, innvendig lys og Defrostere er slått av.

3 Åpne hetter av både biler og finne sine batterier. For BMW, vil batteriet være bak førersiden frontlys, under panseret.

4 Finn de positive og negative polene på batteriene. Terminaler er metall støt hvor ledningene kobles til batteriet. Den positive terminalen vil ha en "+" på den eller i nærheten av det på batteriet; den negative terminalen vil ha en "-" symbol på eller i nærheten av det. Hvis det er korrosjon på terminalene, bruk en stålbørste eller klut for å fjerne det.

5 Legg de startkabler på bakken og gre dem. Pass på at endene ikke er rørende.

6 Fest den røde, positive genser kabelen til batteriets plusspol på BMW.

7 Koble den andre enden av den røde, positive kabelen til god batteriets plusspol.

8 Fest den svarte, negative kabelen til den negative polen på det gode batteriet.

9 Finn en umalt bolt på BMWs motorblokken. Motorblokken er det store rektangulært objekt under panseret med BMW logo på den.

10 Fest den andre enden av den svarte, negative kabelen til denne bolten på BMWs motorblokken.

11 Start motoren på bilen med god batteri.

12 Start motoren på BMW. Hvis det ikke umiddelbart starter, vent noen minutter og prøv igjen.

1. 3 Koble jumperen kabelen fra BMWs motorblokk og koble den andre enden av den negative terminalen av det gode batteriet når motoren roterer. Ikke la BMW enden av kabelen berøre noe før den andre enden har også blitt koblet fra. Hvis kabelen gjør gnister som du kobler den fra, ikke bli skremt; fortsette å fjerne jumperen kabelen fra terminalen.

14 Fjern den røde, positive kabelen fra god batteri og deretter fra BMW batteri. Igjen, vær forsiktig så du ikke å røre noe med kabelenden til begge endene er koblet fra.