Hvordan bruke en Rebel XSi kamera

Hvordan bruke en Rebel XSi kamera


The Rebel XSi er en etterfølger av XT linje, som var Canons forbruker SLR tilbud. Det er forskjellig fra XT linje fordi den har en LCD-skjerm som lar deg se motivet i live view. XSi har samme kropp design som XT, men kommer i to farger, svart og to-tone sølv og svart. For å kunne dra nytte av funksjonene i XSi, er det viktig for kameraet eieren å vite hvordan du bruker kameraet.

Bruksanvisning

1 Fest en linse til kameraet og sett inn minnekortet. Du fester objektivet, passer den hvite boksen på objektivet og kamerahuset, må du slå av linsen med klokken til den låses på plass. XSi er et speilreflekskamera, noe som betyr at den har avtakbare linser. Dette gjør at du kan bruke forskjellige typer linser. Velg om du skal bruke objektivet i automatisk eller manuell modus. Du kan også slå av bildestabilisatoren på eller av.

2 Rett kameraet til objektet du ønsker å fotografere og se gjennom skjermen. håndtere manuelt objektivet for å zoome inn på motivet. Du kan bytte modus ved å vri på bryteren på toppen av kameraet konfigurerer innstillingene. Velger noen av de kreative manuell modus lar deg justere innstillingene slik du ønsker. Disse modusene er plassert over automatisk modus, som er den grønne boksen.

3 Komponer bildet ved å tilpasse innstillingene. XSi gir deg fleksibilitet og kontroll på hvordan du tar bilder. Gjennom ISO knappen på toppen av kameraet, kan du endre eksponeringen avhengig av lyset rundt motivet. XSi lagrer ofte brukte innstillinger, slik at du kan ta bilder i samme sammensetning lett. For å gjøre dette, kan du gå til "Min meny" og velg innstillingen du trenger.

4 Ta bildet. Når du har fullført innstillingene dine, er det på tide å ta bildet. Bildestabilisatoren funksjonen lar deg ta stødigere bilder. Øverst til høyre på kameraet, trykk på utløserknappen i sin helhet depresjon ta bildet.

5 Gjennomgå bildet ved å gå til anmeldelse av modus. På høyre side, klikk på Play-knappen, og bildet vil bli vist på LCD-skjermen. Finn ut om det endelige bildet stemmer med det du hadde tenkt. Du kan velge forskjellige handlinger for bildet, inkluderer sletting eller sparing. Du kan slette bildet ved å klikke på knappen med en søppelbøtten ved siden av den.