Hvordan bruke en Polaroid Digital Camera i830

Polaroid i830 er et kompakt digitalkamera beregnet for tilfeldig bruk av nybegynner-til-mellom fotografer. I830 har en oppløsning på 8 megapiksler og er utstyrt med to former for zoom: 3x forstørrelse optisk zoom og en 4x forstørrelse digital zoom. I830 kan settes til 50, 100, 200 eller 400 ISO-hastighet, og har en åpning rekke F2.8 til F5.6. Selv om Polaroid i830 har en rekke brukerdefinerbare innstillinger, slik at disse satt til "Auto" vil forenkle drift for første gang bruker. Hvis du vil vite hvordan du bruker en Polaroid i830 digitalt kamera, følg instruksjonene nedenfor.

Bruksanvisning

1 Åpne batteridekselet, som ligger på undersiden av kameraet (bruk tommelen til å skyve døren utover). Installer de to AA-batterier i batteribrønnen. Installer SD-kortet inn i sporet som ligger ved siden av batterirommet. Lukk batteridekselet.

2 Trykk på strømknappen på toppen av kameraet. Finn "Playback" knappen på baksiden av kameraet, under "W" -knappen; denne knappen veksler kameraet mellom "Capture" og "Avspillings" modus. Sett kameraet i "Capture" -modus.

3 Trykk på knappen nederst til høyre på baksiden av kameraet for å åpne modus valgvinduet. Bruk navigeringsknappene til å velge "stillbilde" modus. Trykk på knappen merket "Set Disp" for å bekrefte valget.

4 Trykk på knappen merket "M." Bruk navigeringsknappene til å åpne "Resolution" -menyen. Velg ønsket oppløsning (høyere oppløsninger gi bedre bildekvalitet og større filstørrelser) og trykk "Set Disp" for å bekrefte.

5 Hev kameraet til øyehøyde og bruke LCD-skjermen for å hjelpe deg å ramme bildet, som ønsket. Bruk knappene merket "W" og "T" for å zoome inn eller ut, om nødvendig.

6 Påfør lett trykk på utløserknappen (plassert på toppen av kameraet). Vent til "Auto Focus" lampen slutter å blinke, deretter trykker utløserknappen helt ned; kameraet vil nå ta bildet og lagre det på minnekortet.

7 Slå på datamaskinen og sett inn installerings-CDen som fulgte pakket med kameraet. Åpne installeringsprogrammet og følg instruksjonene på skjermen.

8 Bruk USB-kabelen til å koble kameraet til datamaskinen; kameraet vil nå bli oppført med de andre harddisker som er koblet til datamaskinen. Åpne oppføring for kameraet og kopiere bildefiler som finnes på datamaskinen. Skriv ut eller send bildene dine, som ønsket.