Hvordan bruke en Kodak Easyshare 27590

Hvordan bruke en Kodak Easyshare 27590


Kodak Easyshare Z7590 kompakt digitalkamera tilbyr en høyoppløst elektronisk søker å hjelpe fotografer på alle ferdighetsnivåer få bedre bilder og video. Kameraet tar fem megapiksler, og har en 10x digital zoom og blitz innebygd i den kompakte kroppen. Dens opptaksprogrammer spenner fra helt automatisk til fullstendig manuell for å gi brukeren full kontroll over bildene. Bilder tilbys via Kodaks Easyshare-programvaren. Kodak Easyshare Z7590 selger for rundt $ 200 hos forhandlere.

Bruksanvisning

1 Sett inn et oppladet Li-ion batteri i kameraet. Finn batterirommet nederst til venstre side av kameraet. Skyv kammerdøren vekk fra kameraet for å åpne. Sett inn batteriet med terminalsiden ned, og lukk døren.

2 Plasser et SD-minnekort i kameraet. Batterirommet er på høyre side av kameraet, og døren åpner på samme måte som batteridekselet. Sett inn kortet med kontaktene vender inn. Lukk døren.

3 Slå på kameraet ved hjelp av "On / Off" -knappen til høyre for søkeren. Hvis dette er første gang kameraet blir brukt, gå gjennom registreringsprosessen ved hjelp av "Meny" -knappen for å stille inn språk og dato og klokkeslett. Bruk "Controller" -knappen, den med pilene peker i fire retninger, til å navigere gjennom menyene og foreta valg.

4 Rett kameraet mot et motiv, og bruke enten søkeren eller LCD-skjermen for å ramme inn bildet. Bruk "Mode" dial for å velge opptaksmodus, for eksempel portrett eller sport. Når du er i tvil, velg "Auto" -modus, og Kodak kameraet vil justere innstillingene etter behov. Velge videokameraikonet vil sette kameraet i videomodus.

5 Trykk på "Zoom" -knappen, funnet ved siden av "On / Off" knappen, for å engasjere linsen. Trykk på knappen mot "T" (tele) for å komme nærmere motivet.

6 Bruk "Shutter" -knappen for å ta bildet. Trykke på knappen så den presser halvveis vil utløse autofokus, noe som kan ses på LCD-skjermen eller i søkeren. Ved å trykke på knappen hardt vil ta bildet. Se på LCD-skjermen umiddelbart for å se en rask forhåndsvisning av bildet.

7 Trykk på "Open Flash" bryteren på toppen av kameraet for å bruke blitsen. Bruk "Flash" -knappen i nærheten av det for å velge blitsmodus, for eksempel reduksjon av røde øyne. Vent til blitsen å lade før du tar bildet.

8 Bruk "anmeldelse" knappen og "Controller" -knappen for å forhåndsvise bilder på LCD-skjermen. Bruk "Slett" for å fjerne eventuelle uønskede bilder. Trykk "Review" igjen for å avslutte forhåndsvisning økten.

9 Koble USB-kabelen til kameraet, og koble den andre enden til en datamaskin for å laste ned bilder. Finn porten på nederst til venstre side av kameraet Alternativt fjerne SD-minnekortet, og sett det inn i en kortleser koblet til en datamaskin eller skriver.

Hint

  • Eksperimenter med forskjellige opptaksmodi for å se hva som fungerer best for ditt fag og miljø.