Hvordan bruke en iPod Nano som radio

Hvordan bruke en iPod Nano som radio


Foruten å spille dine favorittsanger og egendefinerte spillelister, kan du også lytte til dine favoritt DJs og snakke show på iPod Nano ved å bruke det som en radio. IPod Radio Remote er en liten og praktisk tilbehør som lar deg lytte til live radio når du er på farten, og lar deg også fjernstyre din iPod. Her er hvordan du kan enkelt sette Radio Remote på din iPod Nano og begynne å bruke det som en radio.

Bruksanvisning

1 Koble iPod Radio Remote til iPod Nano ved å plugge den inn i dock-tilkoblingen. Plugg hodetelefonene inn i porten på toppen av Radio Remote, ved siden av låseknappen.

2 Når Radio Remote kobles til, velger "Music" og deretter "Radio" på din iPod. The Radio Remote vil automatisk stille inn til den første tilgjengelige stasjonen den finner. IPod-skjermen vil vise radiostasjon og annen tilgjengelig informasjon eller data.

3 Trykk på midtknappen på iPod. Bruk din iPod klikkehjulet for å finne andre stasjoner. Når du har funnet din favoritt stasjon, hold "Center" knappen inne til en trekant vises på radioen dialer på iPod-skjermen.

4 Når du har satt opp alle dine favoritt radiostasjoner, bruke "Neste / Forward" eller "Forrige / tilbakespoling" knappene for å navigere mellom dem.

Hint

  • Du kan også endre soneinnstillingene på radio ved å gå til "Innstillinger" og klikke "Radio Region." Velg en region, og klikk på "Center" knappen på iPod.