Hvordan bruke en DVD-brenner

Med en DVD-brenner, kan du laste ned videoer, spill og programmer, og lagre dem på en disk. Dette vil frigjøre plass på harddisken for å tillate mer nedlasting. Du kan også bruke en DVD-brenner til å brenne filmer på en disk for å spille på din PC eller på en vanlig DVD-spiller. Når du laster ned MP3-filer, kan du rippe dem til å spille i bilen CD-spilleren eller stereoanlegget. Dette vil gi mer musikk som en DVD er ca 8 GB verdt lagringsplass. Hvis du ønsker å kopiere en film til en annen disk, trenger du to DVD-brennere.

Bruksanvisning

1 Kjøpe eller laste ned gratis programvare for brenning. Det er en rekke forskjellige programvare å velge for DVD-brenning behov. SwiftDisc Burning Wizard Premium, Xilisoft DVD Creator og Nero 9 kommer med en gratis prøveversjon. Innkjøpsprisen er mindre enn $ 100, som i 2009. Ashampoo Burning Studio Free og Burnaware Free er tilgjengelig hvis du ikke ønsker å kjøpe programvaren.

2 Sett inn en DVD i brenneren. DVD-RW-plater tilby muligheten til å slette DVD eller legge mer søknad til disken. Ikke bruk denne type disk for å spille filmer i en vanlig DVD-spiller eller musikk i stereo. DVD-R-plater er ikke-slettbare. Vær ekstra forsiktig når du brenner på denne type disk, eventuelle feil eller uhell åpner stasjonen vil føre til at disken slutter å fungere.

3 Kjør brenner programvare. Når du setter inn disken, vil et vindu dukke opp. Trykk på "X" øverst i høyre hjørne. Klikk på "Start Menu" ikonet. Gå til "Programmer" og klikk deretter på den brennende programmappen. Du vil ha ulike alternativer, avhengig av programmet. Vanligvis vil du ha valget mellom å brenne data, videoer eller musikk.

Hint

  • DVDer koste ca $ 30 for 20 DVD-er, som i 2009.
  • Under DVD brenneprosessen, må du ikke fjerne disken. Dette vil skade data, og det vil være ubrukelig.