Hvordan kjøpe en brukt bil i USA

Hvordan kjøpe en brukt bil i USA


Kjøpe en brukt bil utfordrer selv den mest bargain-kyndig person. Det er en kunstform som bringer deg head-to-head med en motstandere forhandler prøver å få den høyeste prisen for den bilen du ønsker å kjøpe. Oppnå et røverkjøp krever omfattende forskning på tilgjengeligheten av biler, priser og betingelser. Mens prosessen kan være utmattende, det kan også belønne deg med en pålitelig bil for en billig penge.

Bruksanvisning

1 Forskning hva som er tilgjengelig. Søk online ressurser, for eksempel Auto Trader, Kelley Blue Book, Craigslist, eBay, online avisannonser og forhandler inventar. Du kan bla gjennom trykte annonser også, men du vil sannsynligvis få flere resultater, raskere, online. Filtrere resultatene basert på dine behov, for eksempel en bestemt bil, type, år og kjørelengde.

2 Inspiser bilene i person og se etter defekter, som sprukket eller falmet maling, skallet dekk, bulker eller en sprukket frontrute. Prøvekjør bilen og lytt etter ulyder. Hvis du er ukjent med bilmekanikere, ta med en kunnskapsrik venn som er bedre rustet til å identifisere problemer som angis av lyd eller "føler". Mens inspeksjon, skrive ned Vehicle Identification Number, vanligvis plassert i bunnen av frontruten på førersiden, selv om plassering kan variere.

3 Sjekk bilens verdi på Kelley Blue Book eller Edmunds. Sørg for å gå inn i kjørelengde, tilstand og add-ons. Disse ressursene vil gi deg flere alternativer, inkludert utsalgspris, innbyttepris og private parts salg. Veiledende pris er hva du kan forvente å betale på en bilforhandler. Trade-in er hva forhandleren kan tilby for en trade-in. Privat-festen er prisen når du arbeider med enkeltpersoner.

4 Slå opp VIN nummeret på Carfax. Dette vil gi deg innsikt i historien til bilen, inkludert antall eiere, ulykker, kommersiell bruk, og noen ganger vedlikehold. Denne informasjonen vil også bidra til å validere selgerens salgstricks.

5 Forhandle om prisen. Du skal nå kjenne bilens verdi, tilstand og historie, så bruke denne informasjonen til å utlede den prisen du villig til å betale. Begynn lavt i forhandlinger og jobbe opp. Den første prisen er sjelden akseptert. Ikke vær redd for å gå bort. Potensielt miste et salg er en kraftig motivator for selgeren.

6 Overfør tittelen. Hvis du kjøper fra en forhandler, vil de sannsynligvis håndtere alt dette for deg. I private parts salg, blir overførings instruksjonene vanligvis trykt på baksiden av tittelen, men normalt innebære å signere tittelen over til kjøperen. Sørg for å få en kvittering eller kontrakt som viser betaling.

7 Registrer ditt nylig kjøpt bil på DMV. Husk å ta tittelen og kvittering. Avhengig av statens krav, må du kanskje betale salg og / eller eiendomsskatt. DMV vil instruere deg om disse skatter, hvis aktuelt, og eventuelt sende deg til et annet kontor for betaling. Når betalt, er prosessen fullført.