Hvordan bruke en Canon-kamera

Hvordan bruke en Canon-kamera


Canon har vært produksjon og markedsføring av kameraer til amatører og profesjonelle fotografer siden 1937. Gjennom årene har Canon utviklet et rykte for kvalitet kameraer, objektiver og annet tilbehør som er utformet for å fungere sammen med hverandre. I dag er selskapet markedsfører et bredt spekter av profesjonelle og amatører digitale speilreflekskameraer og en like omfattende produktserie av kompakte digitalkameraer. Med hver nye avansement og modell, har Canon hatt en lignende design, slik at fotografen som har brukt Canon-kameraer for å plukke opp og bli kjent med kontrollene og ikoner.

Bruksanvisning

1 Holde en Canon digitalt speilreflekskamera i hånden, snu kameraet opp byen og åpne batterirommet som ligger i kameraets støpte grep og setter inn et ferskt batteri.

2 Åpne dekslet på høyre side av kameraet og installere et tomt minnekort.

3 Slå på kameraet og rotere Exposure Mode Dial, som ligger på toppen av kameraet, til noen av innstillingene for program, manuell eller scene-opptaksprogrammer.

4 Hold kameraet til øyet, komponere og ta bildet.

5 Trykk på knappen på baksiden av kameraet som har en grønn sidelengs trekant på den. Denne knappen viser bildet du nettopp tok.

6 Forstørre bildet ved å trykke på knappen som har et blått ikon med et forstørrelsesglass og et pluss symbol. Bruk "Thumb toggle" knappen på baksiden av kameraet like over "Quick Command Wheel" for å flytte bildet rundt i LCD-skjermen på baksiden av kameraet.

7 Litt trykke på utløseren for å returnere kameraet til sitt opptaksmodus. Du er nå klar til å fortsette å ta bilder med kameraet.