Hvordan til å stille opp stempelringer

Installere stempelringer er en viktig og et kritisk punkt når du setter sammen et løp motor. Dette trinn innebærer å stille opp hver stempelring, påføring av en kombinasjon som vil forsegle dens forbrenningstrykket over stempelet. Dette vil også bidra til å skrape olje rett utenfor de sylindere, slik at de ikke vil forurense motorens forbrenningsprosessen og også overføre varmen fra stempelet inn i sylinderveggen. Du kan begynne å stille opp dine stempelringer og installere dem med bare fingrene.

Bruksanvisning

1 Plassere ekspansjonsringene på oljeskraperingen for å bidra til å holde dem på plass. Dette vil rense olje utenfor sylinderveggene, mens stempelet beveger seg nedover. Pass på at endene av våren ringene er montert riktig.

2 Plasser hver skraper ring over en fjær ring, installere ringen nærmest toppen av stempelet først. Tillat skrapen ring til å overlappe skjøten av fjæren ring med minst en tomme.

3 Installere den andre skrapingen, slik at det overlapper på den andre siden av åpningen av fjærringen.

4 Arbeid i samlebånd mote å installere ringene i rekkefølge på hvert stempel. Dette vil bidra til fortgang i prosessen og unngå feil.

5 Sett hvert stempel i en FN-klemt eller åpne skrustikke og installere den andre trykkringen. De fleste ringene er merket for å indikere deres installasjon posisjon, for eksempel "Second Compression Ring" eller "Øvre kompresjonsring." Installer alle de andre kompresjonsringene før du installerer resten av de beste kompresjonsringer.