Hvordan bruke Bose 901 høyttalere med en Home Theater Receiver

Bose 901 er et high-end stereohøyttaler designet for musikkgjengivelse og hjemmekinoanlegg. Bose nettstedet fakturerer 901-serien som selskapets beste høyttalersystem. Når den brukes for hjemmekino, er 901 høyttalere vanligvis koblet som et par for venstre og høyre front lydkanaler. Standard to-strand høyttalerledningen er nødvendig for å koble hver 901 til hjemmekinoforsterkeren. Oppsettet tar mindre enn 15 minutter.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til hjemmekinoforsterkeren og trekk ut strømledningen for å eliminere risikoen for en ødeleggende overspenning.

2 Plasser en 901 høyttaleren på venstre side av rommet og en annen på høyre side. De to høyttalerne bør være minst fire føttene fra hverandre for god separasjon av stereosignalet.

3 Klipp to lengder av speaker wire, en for hver Bose 901, lenge nok til å koble fra hver høyttaler til hjemmekino receiver.

4 Trekk fra hverandre de to ledningskjernene omtrent to inches i begge ender av hver høyttaler wire. Fjern 1/2-tomme av isolasjon fra hver kjerne for å eksponere den nakne ledningen.

5 Skru de to muttere og skiver fra terminalene på bunnen av hver 901 høyttaler.

6 Pakk den fargede høyttaler kabelen rundt den positive terminalen og den hvite ledningen rundt den negative terminalen. Skyv skivene på terminalen innleggene og sikre høyttalerkablene ved å trekke til mutrene på terminalene.

7 Fest ledningen fra venstre Bose 901 til venstre fronthøyttalerterminaler på baksiden av mottakeren. Ledningen fra den positive terminalen på 901 kobles til den positive terminalen på mottakeren. Koble ledningen fra høyre Bose 901 på samme måte til høyre fronthøyttalerterminalene på receiveren din.

8 Plugg inn strømledningen til hjemmekinoforsterkeren og trykk på knappen på frontpanelet for "surround sound" for å bruke 901 høyttalere for hjemmekino-programmet. Juster volumet til dine preferanser.