Hvordan kan jeg programmere en RCA 450 Remote?

RCA 450 fjernkontrollen er en universell fjernkontroll brukes til å kontrollere diverse underholdning apparater som TV-apparater, kabelbokser og DVD-spiller. I motsetning til fjernkontroller som følger med hvitevarer, er en RCA 450-fjernkontrollen ikke automatisk programmert til hvilken som helst enhet. Manuell programmering av fjernkontroll er nødvendig for å begynne å bruke fjernkontrollen. I likhet med andre universale fjernkontroller, RCA 450 kommer med "Code Search" programmering alternativet, slik at du kan manuelt finne de riktige kodene for de enheter i hjemmet.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Power" eller "ON / OFF" ligger på enheten du utnytte med RCA 450 fjernkontroll.

2 Finn og hold nede knappen på toppen av RCA 450 fjernkontroll som korresponderer med enheten startes opp i trinn 1 (for eksempel "TV" knappen hvis en TV ble slått på i trinn 1). LED-lampen på fjernkontrollen slås på.

3 Trykk og hold "ON / OFF" -tasten på RCA 450 fjernkontroll som du holder nede komponent nøkkelen nevnt i trinn 2. Etter cirka tre sekunder, slår LED lys på fjernkontrollen og slår seg deretter på igjen. Så, la gå av komponent og "on / off" nøkler. Fjern lys forblir på.

4 Begynn å trykke på "ON / OFF" gjentatte ganger på fjernkontrollen til TV-en eller andre enheter slått på i det første trinnet krefter ned. Slutter du å trykke "ON / OFF" når enheten slås av.

5 Trykk på "Stop" på RCA 450 fjernkontroll. Koden er lagret.

6 Test fjernkontrollen ved å trykke på "Volume", "Channel" og andre knapper på fjernkontrollen. Gjenta trinn 2-5 hvis fjernkontrollen ikke fungerer.