Hvordan Bridge Speaker Wire

Når du konfigurerer din forsterker og subwoofer oppsett i bilen, er en populær alternativ å bygge bro over produksjonen av en stereoforsterker og sende utdata til en enkelt subwoofer. Bridging forsterkeren øker strømforbruket tilgjengelig. Det er en utmerket måte å få maksimal effekt for systemet ditt fra forsterkeren. Det er ingen spesielle elektroniske ferdigheter eller kunnskaper kreves ved å bygge bro. Det er bare et spørsmål om hvor høyttalerkablene som er koblet til subwooferen er koblet til forsterkeren.

Bruksanvisning

1 Ta tak i enden av høyttalerledningen koblet til subwooferen og bringe den til slutten av forsterkeren med høyttaler utgangsterminaler. Terminalene er vanligvis merket "SPKR". Hver terminal vil bestå av to skrueterminaler, en merket "+" og den andre "-" Ett par av terminalene vil bli merket "R" for høyre, og den andre "L" for venstre.

2 Løsne skruene på høyre "+" terminal og venstre "-" terminal med en skrutrekker.

3 Identifiser hvilke bly på høyttalerledningen er koblet til "+" terminal på subwooferen, og som er koblet til "-" terminal på subwooferen ved å undersøke sammenhengen. Ledningene til høyttalerledningen er vanligvis fargekodet eller på annen måte differensiert.

4 Fjerne en halv tomme av isolasjon fra endene av høyttalerledningen fører på forsterker enden av ledningen med et sett av wire strippere.

5 Skyv den nakne enden av ledningen er koblet til "+" terminal av subwooferen inn i høyre "+" terminal. Stram til skruen for å holde ledningen på plass. Skyv den nakne enden av ledningen som er koblet til "-" terminal av subwooferen til venstre "-" terminal. Stram til skruen for å holde ledningen på plass.