Hvordan Brett et nederlendere Camper

Hvordan Brett et nederlendere Camper


Nederlendere pop-up bobiler er sjeldent sjeldne tilhengere fordi produksjonen ble redusert massivt av produsenten, Thor Industries, mellom 1980 og slutten av 1990-tallet. I likhet med alle pop-up campere, er nederlendere camper utfoldet ved bruk av en spy mekanisme koblet til kablene som beveget løftemekanismer i de fire hjørnene av bobilen. Spy mekanismen er ofte griper, og noen ganger en kjede brukes til å overføre kraft til spy en riflet stang som driver kablene, men prosessen med utfolding eller heve taket, av en hollendere pop-up campingvogn er hovedsakelig den samme.

Bruksanvisning

1 Finn en campingplass som er flat og jevn, plassere dine bremseklosser og unhitch den nederlendere camper fra slepet kjøretøyet. Frigjør låsene som holder taket sikkert ned under kjøring.

2 Installer vinsjhåndtak om nødvendig, deretter trappe opp taket ved å slå vinsjen med klokken. Vinsjen er montert på slepe tungen. Noen vinsjer blir konvertert til å drives av en integrert motor og andre med en elektrisk drill montert på drivmekanismen, men de fleste er drevet for hånd. Taket er trukket helt ut når du kommer til en positiv stopp i motsetning til å legge merke til en økning i vanskeligheter snu vinsjen.

3 Bruk samme sveiven å distribuere de stabiliserende knekt i hjørnet. Alle fire må være i kontakt med bakken eller en støtte mellomlegg.

4 Skyv ut soveområder. Hvis montert, feste bukseseler som støtter soveområder, trekk deretter stive plater utover til de låses. Fest stoffet deler av soveområder til de stive deler ved hjelp av elastiske stropper, poppers eller borrelås, avhengig av modell av nederlendere campingvogn.

5 Følg nederlendere instruksjonene for å brette ut døren, og fest den nedre delen til den stive basen boksen. Vanligvis vil det være en lås som holder den sammenfoldede døren til den øvre del av campingvognen, som må frigjøres, og en annen på den nedre del, som må installeres.

6 Fest stoffet i øvre, sammenlegg delen til den stive basen boksen hvis nødvendig. Noen nederlendere bobiler krever dette trinnet, andre ikke.