Hvordan aktivere en XM Radio

Folk stadig abonnere på satellitt-radio leverandører, for eksempel XM radio, for variasjonen av programmering og det brede spekter mottak som er tilgjengelig. Sette opp XM-radio slik at den kan motta satellitt-radio krever at du følger konkrete skritt for aktivering.

Bruksanvisning

Skaff identifikasjonsnummer

1 Trykk på strømknappen for å slå på XM radio. Hvis du er usikker på hvor strømknappen er plassert, se diagrammet i brukerhåndboken.

2 Kontroller at radioen er på kanal en, som er XM forhåndsvisning kanalen. Endre radio på kanal null.

3 Se på radioens display. Du vil se en åtte-sifret identifikasjonsnummer. Skriv nummeret ned på et stykke papir, slik at du kan slå det opp når du aktiverer radioen.

Ring for å aktivere

4 Ring 800-XM-radio og fortelle kundebehandling representant som du ønsker å aktivere XM radio.

5 Gi representanten radioens åttesifret identifikasjonsnummer.

6 Gi representant med personlig informasjon forespurt, for eksempel navn, adresse og telefonnummer.

7 Fortell kunden servicemedarbeider som serviceplan du ønsker å kjøpe og gi din betalingsinformasjon (dvs. kredittkortnummer og utløpsdato).

8 Tune din XM radio på kanal en og vente i opptil en time for aktivering. Vent 15 eller 20 minutter, og bla gjennom kanalene for å se om aktiveringen har funnet sted. Kanaler sju, ni, 47 og 122 vil alle må jobbe før aktiveringsprosessen er fullført.

Aktiver Online

9 Naviger til XM radioforbindelse (se Resources).

10 Skriv inn åttesifret radio identifikasjonsnummer i den aktuelle boksen og klikk "Send".

11 Velg et brukernavn og passord for kontoen din. Skriv inn navn, adresse og e-postadresse i de riktige feltene på registreringsskjemaet.

12 Velg tjenesteplan som du ønsker å abonnere og betale gebyret med kredittkortet ditt.

1. 3 Tune radioen for å kanalisere en og vente i opptil en time for å aktiveres. Etter 15 eller 20 minutter, blar gjennom kanalene. Når du mottar kanaler sju, ni, 47 og 122, har XM-radio er fullstendig aktivert.

Hint

  • Hvis aktiveringen ikke skjer innen en time etter at du har registrert en konto på nettet eller via telefon, kan du ringe XM List Care Center på 800-XM-radio for å få hjelp.