Hvordan aktivere celle service på en pre-eksisterende Phone

Hvordan aktivere celle service på en pre-eksisterende Phone


Hvis du aktiverer celle tjeneste på en pre-eksisterende telefon, vil du spare penger ved å ikke kjøpe en splitter ny telefon. Den pre-eksisterende telefon kan være en gave fra noen, eller du kan kjøpe en renovert telefon.

Bruksanvisning

1 Matche pre-eksisterende telefon til tjenesteleverandøren. Dette vil bidra til å forenkle prosessen med å aktivere din eksisterende telefon. Med mindre de er låst opp, de fleste mobiltelefoner er programmert til å arbeide med bare en tjenesteleverandør.

2 Kontakt tjenesteleverandøren online, via telefon, eller i en butikk sted. Start aktiveringsprosessen ved å gi tjenesteleverandøren med telefonens merke og modellnummer. Tjenesteleverandøren vil også trenge din kontoinformasjon hvis du er en eksisterende kunde, eller du kan sette opp en ny konto. Hvis du er en eksisterende konto holder, kan aktivering være så enkelt som å flytte SIM-kortet fra den gamle telefonen til den nye.

3 Vent til tjenesteleverandøren for å aktivere din eksisterende telefon, og deretter bruke den på vanlig måte. Pre-eksisterende telefonaktivering er ofte ferdig i løpet av minutter, men noen ganger selskapet vil varsle deg om at det kan ta mer tid.

4 Kontakt kundeservice for mobiloperatøren hvis telefonen ikke aktivere på første forsøk. Kundeservice vil hjelpe deg gjennom prosessen og gir ekstra informasjon om hvordan du aktiverer din pre-eksisterende telefon om nødvendig.

Hint

  • Noen gamle telefoner er fortsatt koblet til andre kontoer. Pass på at den gamle kontoen er avsluttet før du prøver å bruke telefonen.
  • Hvis du vurderer en renovert telefon, forskning selgerne nøye før du kjøper for å sørge for at de står bak deres produkt.