Hvordan å lukke en Power Soltak

Hvordan å lukke en Power Soltak


En soltak er et vindu på toppen av kjøretøyet som slipper lys og frisk luft inn i bilen. Noen soltak kan ikke åpnes eller lukkes, mens andre kan åpnes manuelt ved å skyve vinduet åpent eller lukket langs et spor. Noen soltak bruke en elektronisk drift der du enten trykke og holde en knapp eller trykker på en knapp én gang for å åpne eller lukke vinduet.

Bruksanvisning

1 Finn strøm soltak-knappen i bilens interiør. Som i 2010 Subaru Forester eller 2010 Ford F-150 FX4, skal knappen være plassert i nærheten soltaket selv. Hvis kjøretøyet har indirekte lys, se etter knappen mellom eller i nærheten av lysene.

2 Skyv soltak knappen fremover for å lukke soltaket. I noen biler må du holde knappen inne til soltaket er lukket, mens i andre kjøretøyer vil du bare å trykke på knappen frem igjen, og det vil lukkes.

3 Lukk soltaket bare delvis ved å skyve soltak knappen fremover gang og la gå. Du vil se at soltaket lukker omtrent halvveis. Ikke alle biler tillate deg å gjøre dette, men hvis du har et kjøretøy som 2010 Subaru Forester, vil du være i stand til å lukke soltaket delvis. For å lukke soltaket fullt etter at den har vært åpen halvveis, trykk og hold soltak knappen fremover til vinduet er lukket.

Hint

  • Noen soltak vil tillate deg å presse rett opp på knappen for å gjøre baksiden av soltaket glass vinkel opp og la litt luft i. For å lukke denne, skyver på knappen som du ville til å skyve glasset tilbake for å åpne den helt.