Hvordan å herde en glassfiber støtfanger

Hvordan å herde en glassfiber støtfanger


Glassfiber er det materiale som brukes til å lage deler av en bil som for eksempel støtfangere. Når du lager støtfangere, kan du begynne med å lage en støpeform av den formen du ønsker ved å blande fiber glass og harpiks. Det finnes ulike måter å styrke en glassfiber støtfanger.

Bruksanvisning

1 Lag formen på som glassfiber vil bli støpt i henhold til den formen du ønsker.

2 Anvende en primer til formoverflaten. Skrubb prime bruke en sandpapir. Polere overflaten for å ha en ren overflate og deretter vente 24 til 48 timer.

3 Påfør voks på støtfangeren ved hjelp av en mold gjør voks. La voksen tørke og tørk bort overflødig voks på overflaten ved hjelp av et stykke tøy. Gjenta denne prosessen to til tre ganger.

4 Påfør aerosol belegge gel på overflaten av formen. Påfør flere lag og vente til det blir klissete. Når det tørker, blande det polyesterharpiks.

5 Anvende harpiksbelegget til støtfangeren overflaten ved hjelp av en børste. Legg de glassfiber ark på den klebrige overflaten mens harpiksen er fortsatt vått. Glatt overflaten med en børste for å fjerne eventuelle lufthull.

6 Legg ekstra lag med glassfiber ved å påføre ekstra harpiks belegg. La den tørke og herde. Fjern det ferdige støtfanger fra formen forsiktig.