Hvordan samle Vintage Polaroid-kameraer

Gitt at Polaroid kameraer har vært en populær måte for hverdagslige folk å ta bilder siden 1948, mange fotoentusiaster samle vintage polaroid utgaver. Med bruk av Internett, er det blitt enklere enn noensinne å spore opp og samle vintage polaroid kameraer. Her ser du hvordan.

Bruksanvisning

1 Få hendene på en gjeldende prisguide for vintage kameraer, slik at du vet hvor mye ulike vintage polaroid kameraer er verdt, ifølge tilstand.

2 Kontakt Polaroid direkte. Mens de vil sjelden gi vintage kameraer for direkte salg til kundene, kan de likevel ha eiers manualer eller kamera guider som forklarer spesifikasjonene vintage kameramodeller. Disse vil hjelpe deg som du hodet ut for å hente kamera, siden du vil ha en definitiv kilde til informasjon om hver modell evner og hva tilbehør bør inkluderes med spesifikke Polaroid-modeller.

3 Bla gjennom en katalog av vintage polaroid produkter for å identifisere fabrikater og modeller du er interessert i å samle. Igjen, vil denne informasjonen være tilgjengelig via produsenten.

4 Registrer deg hos en auksjon på Internett, for eksempel eBay, og sjekk regelmessig for auksjoner blir holdt på vintage polaroid-modeller. Du kan også søke spesielt for noen spesielle modeller du er interessert i, enten på auksjonssiden eller ved å utføre en generell Internett-søk. Sistnevnte kan lede deg til en kilde hvor du kan kjøpe kameraet du søker.

5 Bli en online forum for folk som samler vintage kameraer. På denne måten kan du koble med andre Internett-brukere som kan være i stand til å tilby tips for å gjøre søk enklere eller, hvis du er heldig, noen som har vintage polaroid kameraer for salg.

6 Hodet til din lokale spesialitet fotoforretning. Selv om du ikke vil finne vintage polaroid kameraer på ditt lokale Best Buy eller Radio Shack, kan din familie-eid fotografering butikken har noen eldre kameraer for salg. Hvis ikke, kan det hende at butikkansatte være i stand til å henvise deg til andre steder der du kan finne vintage polaroid kameraer.

7 Plasser på nettet og trykte annonser i lokale og landsomfattende publikasjoner viser din interesse i å kjøpe vintage Polaroids. På denne måten kan folk som har det du leter etter kommer til deg i stedet for omvendt.

8 Sjekk med Polaroid for å se om de tilbyr noen reservedeler til vintage kameraer du som trenger noen mekanisk arbeid. Finn et kamera reparatør ved å konsultere en autorisert Polaroid forhandler.

Hint

  • Enkelte Polaroid modellene ble produsert for bruk utenfor USA. Selv om du kan komme over disse modellene på nettet, er du sannsynligvis til å ha en vanskelig tid å finne film, tilbehør og reservedeler til dem fra USA-baserte Polaroid produsenter.
  • Kjøper beware ved innsamling kameraer via Internett. Når det er mulig, få en detaljert liste over kameraets funksjoner og feil fra selgeren skriftlig, slik at du kan holde ham til hans ord om vintage kameraet ikke oppfyller dine forventninger.