Hvordan å gjøre en 1998 Ford Taurus stasjonsvogn Emergency Flasher Lys Replacement

Hvordan å gjøre en 1998 Ford Taurus stasjonsvogn Emergency Flasher Lys Replacement


De akuttblinklysene, selv om du kanskje har sjelden å bruke dem, la andre sjåfører på veien vet at det & rsquo; s problem med Taurus Wagon. Bil sammenbrudd kan aldri forutsies og finne deg selv sittende fast i midten av en travel motorvei kan bevise livstruende. Uten redningsblinklysene, andre kjøretøyer i høy hastighet på veien vant & rsquo; t vet til siste sekund at bilen din har en feil. Du kan rette på problemet seg hjemme med noen mindre verktøy. Bytte nødsituasjon blinklysene på 1998 Ford Taurus stasjonsvogn bør ta deg 40 minutter eller mindre å gjøre.

Bruksanvisning

1 Løft panseret på Taurus Wagon og fjern deretter den negative batterikabelen fra sin post med en pipenøkkel. Vikle en tørr fille butikk rundt terminalen i enden av kabelen og deretter legge kabelen ned i motorrommet vekk fra batteriet.

2 Åpne bakluken på Taurus Wagon. Vi & # 039; re kommer til å erstatte passasjersiden blinklys pære først, så kan du gjenta prosessen for å endre driveren & rsquo; s-side blinklys pære.

3 Fjern de to skruene som holder baklys forsamlingen på plass på bilen & rsquo; s ramme med en stjerneskrutrekker. En skrue er på øverste venstre side av linsen og den andre skruen er på høyre, ytre side av objektivet.

4 Trekk hele baklys forsamlingen vekk fra bilen med begge hender i en ytre bevegelse, mot deg. Gjør dette sakte fordi menigheten har ledninger koblet til baksiden av det, som du skjønner & rsquo; t ønsker å skade.

5 Lås opp blinklys lys socket fra baksiden av enheten ved å vri socket en kvart omdreining mot klokken.

6 Trekk kontakten bort fra forsamlingen sakte fordi blinklys pære er fortsatt knyttet til den. Selv om du fjerner kontakten raskt kan fange pære opp og bryte den av innsiden av forsamlingen.

7 Fjern blinklys pæren fra sokkelen ved å trekke den rett ut, vertikalt. Sett den gamle pæren på siden av arbeidet ditt område og deretter satt på et par latekshansker.

8 Plasser en liten perle av dielektrisk fett på metallklemmene på begge sider i bunnen av den nye blinklys pære. Ikke noe av fettet på noen del av andre enn metallkontaktene pære.

9 Sett den nye blinklys pæren tilbake i stikkontakten og trykk ned på det før du føler det skikkelig på plass selv i stikkontakten.

10 Sett blinklys pære tilbake gjennom hullet i forsamlingen, og deretter låse kontakten på plass ved å vri den en kvart omdreining med klokken. Dette krever ikke mye kraft å gjøre, men velt kontakten kan bryte festeknastene på baklys forsamlingen.

11 Monter baklys forsamlingen i sin opprinnelige stilling og deretter returnere begge sine skruer på plass. Gjenta denne prosessen og endre den andre bakre blinklys pære, deretter lukket bakluken døren.

Front Flasher pæreskift

12 Fjern de tre boltene som holder frontlys forsamlingen på plass på passasjersiden med en pipenøkkel. De tre boltene har skiver knyttet til dem. Ikke fjern noen av de andre boltene som du ser, fordi de kontrollerer sikter av frontlys pære.

1. 3 Koble ledningsnettet koblet til baksiden av frontlys pære og trekk hele frontlys enheten bort fra bilen.

14 Låse opp og fjerne blinklys lys socket akkurat som du gjorde på baksiden av Taurus. Ta ut og erstatte blinklys pæren ut av kontakten på samme måte også. Don & rsquo; t glem å sette dielektrisk fett på metallkontaktene på den nye pæren før du installerer den.

15 Installer blinklys lys socket med den nye pæren på plass igjen og lås det på plass med en en-kvart omdreining med klokken.

16 Monter frontlys montering og returnere alle tre av sine boltene på plass. Sett på pæren på førersiden på samme måte. Deretter kobler den negative batterikabelen ordentlig til sin post på batteriet. Slå panseret og deretter teste beredskap blinklysene på din Taurus Wagon å sikre at de fungerer riktig.

Hint

  • Selv om bare en av blinklys lysene har blåst ut, det & rsquo; s best å erstatte alle fire samtidig. Hvis blinklysene fortsatt don & rsquo; t arbeid etter reparasjon, erstatte blinklys releet. Releet mounts under dashbordet på linje med rattstammen. Alt du trenger å gjøre er å koble den gamle releet og plugg i den nye.