Hvordan å gjenoppbygge en hydraulisk jekk for en kjede Hoist

Hvordan å gjenoppbygge en hydraulisk jekk for en kjede Hoist


En hydraulisk jekk bruker kraft generert av trykket i løfte tung last. Den er utstyrt med to sammenhengende sylindre, en stor og en mindre en. Ved å påføre kraft på en sylinder, er lik trykket som oppebæres på begge sylindrene, men fordi en av sylinderne har et større overflateareal, er mer kraft produsert. Dette grunnleggende prinsippet er brukt i løfte tung last. En hydraulisk jekk i taljen forbedrer sin løftekapasitet. Når en hydraulisk jekk bryter sammen, kan det bygges i stedet for erstattet siden noen av produsentene tilby ombyggingssett.

Bruksanvisning

1 Kjøp ombygging kit fra produsenter som gjør hydrauliske jekker. Alternativt kan du bestille settet online ved å sende modellnummeret og navnet på produsenten til leverandører som selger utstyret.

2 Åpne kontaktrammen ved å løsne mutterne jack på hver side av rammen. Fjern mutrene som holder flasken jack kroppen til rammen. Plasser jack flaske og rammen på en arbeidsflate. Fest jack flasken i en skrustikke, fjerne ram nøtter med en skiftenøkkel og tapp oljen ved å holde flasken opp ned. Løsne oljetanken fra jack flasken ved å trykke mot sidene. Slipp ventilen ved å skru leddene og fjerne stempelet mekanisme med en skiftenøkkel. Bruk en blyant magnet for å fjerne ballen eller pin for å regulere jack oljestrømmen. Skriv ned rekkefølgen de ble fjernet for referanse under montering.

3 Rengjør passasjer i flasken jack ved å trykke på et papirhåndkle inn i sylinderen og rotere det ved hjelp av en skrutrekker. Gjør dette forsiktig uten å skrape sidene av sylinderen. Rengjør smuss på jack enhet kroppen ved å helle ren olje i passasjer og åpninger. Rengjør sporet der tanken ytre skallet er festet ved hjelp av messing renere å fjerne tøff rester.

4 Skift ut pakningene av stempelet som er ødelagte eller gamle og frakk de nye med jack olje. Rengjør smuss eller grus fra stempelet og installere de nye pakningene med den runde enden først. Monter låsemutteren og stålskive. Stram låsemutteren etter å skyve stempelet ned til det er i samme posisjon som den var før dissembling jack. Fest stempelet inn i flasken jack underlaget med en skiftenøkkel.

5 Fjern den gamle "O" ring fra ventilen ved hjelp av en dental hakke, og installere nye fra settet. Installer en konisk metall tetning med den spisse enden først, og sette ventilen tilbake i hullet. Bruk en skrutrekker til å fjerne ram sel på bunnen, og erstatte dem. Coat innsiden av jack sylinder med jack olje og sette inn ram. Rengjør tankskallet og ram mutteren med et papirhåndkle og jack olje, erstatte eventuelle ødelagte tetninger og feste tankskallet til ram mutteren. Fest jack bolten til kontakten ramme. Bruk demontering prosedyren du skrev ned i trinn 2 for å sette det sammen i riktig rekkefølge. Sett håndtaket åk på plass. Bruk en metallisk trakt for å fylle på jack med jack olje. Test jack ved å bruke den til å løfte noe tungt.