Hvor mange timer har et 512MB minnekort Hold Når Filming?

Hvor mange timer har et 512MB minnekort Hold Når Filming?


Mengden av timer med videoopptakstid et 512 MB minnekort kan holde på, avhenger av flere forhold, som hver er bestemt av innstillingene og evner til digital video-opptak enhetens. Digitale videokameraer kommer i mange modeller og med mange funksjoner, men en felles mest aksje er behovet for et minnekort til å lagre videofiler som er opprettet av enheten.

oppløsning

En av de største faktorene som er involvert i å bestemme hvor mye video en 512 megabyte minnekort kan inneholde, er kameraets oppløsning. Noen video-opptak enheter, for eksempel mobiltelefoner, ta opp video på lavere oppløsninger, og skaper mindre filer mindre plass på minnekortet som opptar. Ikke alle mobiltelefoner rekord video med lav oppløsning. For eksempel, kommer iPhone 4S med et videokamera program som tar opp HD-video som opptar store mengder minne. Som regel er et 512 MB minnekort best egnet for å holde lav oppløsning videofiler, mens stor kapasitet minnekort er best for å holde høy oppløsning videoer.

Video formater

En annen innflytelse faktor når det gjelder å bestemme hvor mange timer med video et 512 MB minnekort vil holde er formatet som brukes til å ta opp video. Digital video-opptak enheter bruker en rekke formater for å fange video, inkludert MPEG, PAL, RAW og NTSC. Hvert format lagrer digitale data som gjør opp videoen i varierende filstørrelser, forårsaker dem til å ta opp ulike mengder minne når de oppbevares på et minnekort.

eksempler

Et vanlig format som brukes for opptak av digital video er MPEG-format. Innspilling av video i dette formatet på en oppløsning på 720 av 486 piksler oppløsning for en time vil kreve 1,6 gigabyte minne, som er mer minne enn det som finnes på en 512 MB-kort. Justere disse tallene viser at et minnekort med denne kapasiteten kan bare holde ca 20 minutter med video bruker MPEG-format. Til sammenligning vil et 512 MB minnekort holder bare ca to minutter med HD-video bruker samme MPEG-format. Opptak video med en lavere oppløsning, for eksempel 320 av 243, vil tillate deg å lagre ca 40 minutter igjen av video på et 512 MB minnekort.

betraktninger

Digital video-opptak enheter støtter også minnekort som tilbyr mer lagringsplass. For eksempel, Secure Digital minnekort, bedre kjent som SD-kort, er produsert i formater som tilbyr opptil 2 terabyte med minne, eller ca 2000 gigabyte. Selv kort som tilbyr dette mye minne er tilgjengelige, er de dyreste, så vel. En mer vanlig og rimelig kortet er det 32 ​​GB SD-kort, som kan inneholde så mye som 20 timer med video-opptak ved hjelp av en 720-by-486 oppløsningsinnstillingen i MPEG-format.