Hvordan finne en Driving Test Center

Hvordan finne en Driving Test Center


Du må bestå en fører road test før du får en lisens til å operere et motorkjøretøy i alle stater. Noen stater håndtere alle kjøretøy saker som ville inkludere drivere test, kjøretøyets registreringsnummer og lisensiering fra samme kontor. Andre stater, typisk de som tilbyr uavhengig-opererte tag kontorer som i Oklahoma, separat driver testing fra andre kjøretøytjenester. Mange kontorer krever varsel før slik at du kan ta road test.

Bruksanvisning

1 Kontakt avdeling for motorvogn i staten der du bor i person, via telefon eller online.

2 Be om adressen til nærmeste førerprøven sentrum. Disse lokale avdelingen av motorkjøretøy kontor kan håndtere drivere test. Noen statlige kontorer bare håndtere lisensiering og registrering, men ikke veien tester. I Oklahoma, for eksempel, er veien tester håndteres av lokale lensmannskontor. For å søke etter et kontor på nettet, klikk på drivere test delen av området for å finne veien testområder.

3 Registrer deg for en road test avtale. Du må ha en tillatelse eller være 18 år eller eldre, og bestå den skriftlige eksamen for å sette en road test avtale. Hvis du ikke har tatt skriftlig eksamen, kan du be om å ta en. Det er vanligvis ingen avtale er nødvendig for skriftlig eksamen.

4 Møt opp for veien test. Sørg for at bilen du tester i er riktig lisensiert, har nåværende forsikring og registrering koder, er kjørbart og trygt. Du må ha med deg din fødselsattest, trygdekort eller offentlig utstedt ID-kort, og bevis på studentens førerkursavslutning hvis under 18.