Hvor å låse opp Sprint HTC Hero

Hvor å låse opp Sprint HTC Hero


Sprint HTC Hero er en berøringsskjerm smart telefon som er utstyrt med et fullt QWERTY-tastatur, 5-megapixal kamera og Google-programmer. HTC Hero er en ekstremt populær enhet, noe som gjør den til en av de mest ettertraktede telefonene til bruk på et annet nettverk. Hvis du ønsker å bruke telefonen på et annet nettverk, må du først låse opp enheten fra Sprint-nettverket. Låse Sprint HTC Hero krever en opplåsningskode, som du kan få fra Sprint.

Bruksanvisning

1 Dial "* # 06 #" fra din HTC Hero og skrive ned IMEI (International Mobile Equipment Identifier) ​​nummer som vises på skjermen.

2 Ring Sprint på 888-211-4727 og følger instruksjonene for å snakke med en representant.

Spør representant for å gi deg låsekoden for enheten.

3 Bekreft kontoen din og gi representanten med IMEI-nummeret. Vent til representant til å generere låsekoden for enheten. Skriv dette for ned.

4 Slå av telefonen og ta ut batteriet fra baksiden av enheten.

5 Ta ut SIM-kortet fra SIM-kortspor og sette inn et SIM-kort fra en annen leverandør enn Sprint. SIM-kortet trenger ikke å være aktiv.

6 Sett inn batteriet og strømmen igjen på enheten. Du kan bli bedt om å oppgi din HTC pin-kode. Skriv inn PIN-koden hvis du blir bedt om.

7 Vent til HTC Hero å be deg om å oppgi en låsekode. Tast inn låsekoden gitt til deg av Sprint.

8 Vent til telefonen for å starte på nytt. Dette indikerer at enheten er låst opp.

Hint

  • Kontakt en mobiltelefon låse selskap hvis du ikke klarer å hente låsekoden for enheten fra Sprint.
  • Låse enheten er lovlig, men det kan ugyldiggjøre mobiltelefon kontrakt, noe som kan føre til at du pådra seg en oppsigelse avgift.
  • Gjentatte ganger skriver inn feil opplåsningskode på din Sprint HTC Hero vil låse enheten til Sprint på ubestemt tid.