Hvor å låse opp hypertech makt programmerer

Hvor å låse opp hypertech makt programmerer


En hypertech makt programmerer er et verktøy som grensesnitt med PCM (drivverket kontroll modul) eller datamaskin i bilen. Den bruker OBD2 (ombord diagnostic- andre generasjon) på bilen for å endre innstillinger som hvor høyt motoren din kan rev, fartsgrenser, girutvekslinger og gnist timing (avhengig av modell av hypertech programmerer). Når du først bruke hypertech programmerer, gjør det til en kopi av fabrikkinnstillingene til PCM. Når du bruker programmerer, låser den til VIN (Vehicle Identification Number). Inntil du gjenopprette PCM innstillinger i bilen din, kan det hyper chip kun brukes på din bil. Når du gjenoppretter PCM innstillinger, kan du bruke hypertech programmerer på en annen bil.

Bruksanvisning

1 Plugg hypertech programmerer inn i OBD2 på bilen din. Den OBD2-porten er vanligvis plassert under dashbordet på førersiden av bilen. Pluggen er koblet til hypertech programmerer passer bare på OBD2 port en måte å hindre deg fra å plugge den i feil.

2 Vri nøkkelen til "on" posisjon, men ikke start bilen. Alle dine Dash lys slås på, og du vil legge merke til hypertech programmerer slå på også.

3 Velg "Returner Programmering Stock" for å gjenopprette bilen til fabrikkinnstillingene. Ikke slå av bilen mens programmereren omprogrammere din PCM. Vent til programmerer ber deg om å slå av bilen.

Hint

  • Hvis du har lagt til en rekke performance deler til bilen som kreves bruk av programmereren å gjøre bilen kjøre riktig, må du kanskje fjerne disse ytelse deler etter at du returnerer bilen til fabrikkinnstillinger for å unngå problemer med hvordan bilen kjører .
  • Hvis du ønsker å tilbakestille programmerer, men du har ikke den opprinnelige bilen, trenger du VIN nummeret fra den opprinnelige bilen, en erstatning PCM og et verksted som kan flashe ny PCM med den gamle VIN nummeret. Dette kan bli et kostbart og tungvint prosess. Tilgang til den opprinnelige bilen gjør prosessen med å låse programmereren betydelig enklere.