Hvor å låse opp en Hotbird satellittmottaker

Hvor å låse opp en Hotbird satellittmottaker


Satelitt-mottakere brukes av satellitt-TV-leverandører som oppvask nettverk og DirecTV å motta et signal fra en bane satellitten og konvertere den til et signal om at TV-en din kan levere så severdig programmering. Når du kontrakt med en satellitt-leverandør for satellitt-TV-tjeneste, er du ofte får muligheten til hvorvidt du ønsker å lease satellittmottakeren fra leverandøren for en månedlig avgift eller å kjøpe mottakeren direkte, slik at du kan fortsette å bruke det med andre tilbydere ved opphør av tjenesteavtalen. Hvis du er i besittelse av en satellittmottaker som ble installert for bruk med Hotbird satellitt-tv-tjenesten, kan du "låse" den for bruk med andre leverandører ved hjelp av en veldig enkel prosedyre.

Bruksanvisning

1 Kontakt satellitt leverandøren som du ønsker å kontrakt for ny satellitt-tjenesten og spør om Hotbird satellittmottaker er kompatibel med deres tjeneste. Kompatibiliteten avhenger av mange ulike faktorer knyttet til satellitt-leverandør i spørsmålet, den eksakte type tjeneste som skal installeres, nettverket topologi som brukes i ditt geografiske plassering og andre. Hvis Hotbird mottakeren ikke er kompatibel med den nye satellitt-tjenesten, vil hele prosessen være en enorm sløsing med tid, så dette er ganske et nødvendig første skritt.

2 Fest koaksialkabel som kommer ut av din eksisterende koaksialkabel utløp til koaksial inngang på Hotbird satellittmottaker. Skru på koaksial kontakt til den ikke stramme for hånd lenger.

3 Ta kontakt med din nye satellitt-leverandør, og har sin tjeneste installert i hjemmet ditt hvis det ikke allerede er. Din nye leverandør vil sannsynligvis må sende en installasjon tekniker hjem til deg for å installere alle de ikke-mottaker utstyr som er nødvendig for å bruke sin satellitt-tjenesten. De vil sannsynligvis også må sende autorisasjon og aktiveringssignaler til Hotbird mottaker. Når godkjent for bruk, er mottakeren klar til å brukes med den nye satellitt-tjenesten.