Hvor å låse opp en berøringsskjerm Samsung Phone

Hvor å låse opp en berøringsskjerm Samsung Phone


Samsung har en rekke nye berøringsskjermen telefoner på markedet. Berøringsskjerm telefoner er utformet slik at du har en alt-i-ett-enhet tilgjengelig på fingertuppene. Noen ganger skjermene er litt følsom, og telefonen kan bli aktivert når den er i vesken, vesken eller bukselommen. Samsung har funnet en løsning på dette ved å lage en metode som du kan låse og låse opp telefonen. Dette forhindrer at du ved et uhell slår et nummer eller får tilgang til et program når du ikke mener det.

Bruksanvisning

1 Trykk på en knapp for å vekke telefonen opp fra hvilemodus. Telefonen vil gå inn i standby-modus, noe som betyr at det vil lyse opp og være klar til å bruke den.

2 Trykk på "Talk" -tasten. Trykk på "Meny" -tasten, eller "Volume" -tasten. Trykk på "Venstre / Høyre funksjonstast." Hver Samsung er litt annerledes, og brukerhåndboken vil fortelle deg nøyaktig hva nøkkelen til å presse.

3 Skriv inn ditt firesifrede låsekoden når telefonen ber deg om å oppgi det. Denne koden er gitt til deg når du aktiverer telefonen. Telefonen vil låse opp, og du kan nå bruke enheten.