Hvor å Feilfri Opaque Hovedlys

Hvor å Feilfri Opaque Hovedlys


Lyskastere er en viktig del av et kjøretøy, som de gir lys under regnfull og mørke reiseforhold, og gir både føreren og andre drivere med et klart syn på omgivelsene. Når frontlysene blir skitne, det reduserer mengden lys som avgir fra ugjennomsiktig frontlykter, forverret den generelle kvaliteten og funksjon av frontlykter. For å rengjøre skikkelig frontlykter, trenger du bare noen billig husholdning ingredienser.

Bruksanvisning

1 Hell såpevann inn i en rengjøring bøtte. Bruk en gallon varmt vann og 2 spruter oppvaskmiddel.

2 Dypp en nylon kratt pensel inn i såpevann, og skrubb over frontlyktene. Såpen vil skjære gjennom rester og buildup, og nylon vil skrubbe uten å skrape.

3 Skyll en pusseklut med rent vann, og tørk frontlykter.

4 Smear 1 ss. av ikke-gel tannkrem på frontlysene hvis de ikke har blitt renset til din smak. Skrubb tannkrem inn i frontlykter med nylon skrubber. Bruk små sirkulære bevegelser. Dekk hver frontlys med et tynt lag med tannkrem, og la sitte i 5 minutter.

5 Skyll en pusseklut med rent vann en gang til, og gni tannkrem ut av frontlykter. Gjenta om eventuelle rester gjenstår.

6 Spray en lys tåke av matlaging spray på frontlysene, og gni spray på med en tørr klut. Sprayen vil gjenopprette glans til frontlyktene.