Hvor å Endre Felgstørrelse

For å endre felgstørrelse på bilen din, må du vite den maksimale vekt og størrelse kjøretøyet kan bære. Deretter kan du velge felger som nå at maksimal størrelse for et attraktivt utseende, eller velge mindre felger å bidra til å forbedre bilens ytelse.

Bruksanvisning

1 Lær størrelse spesifikasjonene for bilens fabrikkmonterte felger. Dette vil lede søket etter den riktige felgstørrelse når det gjelder tid til å gå over til tilpassede eller ettermarkedet felger. Det anbefales ikke at du overstiger størrelsen på fabrikken felger med mer enn 2 til 3 inches i diameter.

2 Redusere den totale vekten av bilen ved å velge for en felgstørrelse som er mindre enn det du bruker nå. Dette kan gi deg litt bedre drivstofføkonomi, spesielt i byen, potensielt spare deg noen verdifulle dollar i drivstoffutgifter hver uke.

3 Bytt til en felgstørrelse som er et par inches større enn din nåværende felger å gi bilen et mer sportslig utseende som vil tiltrekke seg positiv oppmerksomhet. De fleste bilentusiaster er enige om at større felger ser bedre enn små fordi de fyller ut mer hjulet plass og klem nærmere dekkene.

4 Få felger med en utvidet vertikal diameter hvis du leter etter en mer kreativ måte å gi hjulene en forbedret utseende. Mange synes at ovular felger som er vertikalt strukket ser virkelig skarp når bilen er i bevegelse.

5 Velg felger som er litt bredere på den horisontale hvis du vil at den nye felgstørrelse å ha en positiv effekt på bilens sving evne. Bredere felger er kjent for å forbedre bilens kjøreegenskaper, spesielt på motorvei hastigheter.

Hint

  • Husk at felgstørrelse er bare ett av tre viktige hensyn når du velger de riktige felger til bilen din. I tillegg til å velge riktig felgstørrelse, må du også vurdere vekten av dine nye felger samt materiale (krom, legering eller stål) som de er laget.
  • Få offset størrelse høyre når du endrer felgstørrelse. En megler hos forhandleren hvor du kjøper dine felger kan hjelpe deg å velge felger med riktig offset. Hvis du ikke kjøper felger med riktig offset størrelse, vil det oppstå problemer med bilens styring og cornering, noe som kan føre til en kostbar reparasjon regningen nedover veien.