Hvor å Endre Bilhøyttalere på en 1991 Subaru

Subaru biler er verdsatt av sine eiere for sine robuste bygge og "gå hvor som helst" evner. Hvis du har en eldre Subaru, som en 1991, og er fortsatt nyter din tid med den på og utenfor veien, kan du investere litt arbeid og penger i å erstatte fabrikk høyttalere og nyte det enda mer. Ny bil høyttalere vil pep opp lyden som kommer fra stereoanlegget, slik at du kan rulle med musikk mens du kjører.

Bruksanvisning

Inngangsdør høyttalere

1 Sett den smale kanten av et panel verktøy bak kanten av seilet panel - den trekantede plast panel ligger i krysset av fremre kant av døren og bilvinduet. Lirke utover for å fjerne panelet.

2 Lirk ut plastskruen dekselet på forsiden av døren håndtak med en liten flat skrutrekker. Fjern Phillips skruer under dekselet. Fjern de tre Phillips skruer fra forkanten av dørpanelet.

3 Sett panelet verktøyet bak kanten av døren og lirke utover, arbeider rundt døren for å løsne dørpanelet. Løft panelet opp for å fjerne det fra døren.

4 Løsne og fjern de tre Phillips skruer som holder høyttaleren på plass. Trekk høyttaleren ut av døren ved å ta tak i kontakten på baksiden og pullng det ut.

5 Plugg den nye høyttaleren inn i kontakten. Sett høyttaleren inn døren og skru den på plass. Sett på dørpanelet ved å reversere trinnene fjerning.

bakre høyttalere

6 Brett baksetet fremover. Sett kanten av panelet verktøyet under kanten av høyttalergitteret panel og lirke opp for å fjerne det.

7 Løsne og fjern de tre Phillips skruer som holder høyttaleren på plass. Trekk høyttaleren ut av åpningen ved å ta tak i kontakten på baksiden og trekke den ut.

8 Plugg den nye høyttaleren inn i kontakten. Sett høyttaleren inn i åpningen og skru den på plass. Sett risten tilbake på plass og skyv hardt ned for å feste den på plass.