Hvilke Pins er brukt på Canon DSLR Flash Shoe?

Hvilke Pins er brukt på Canon DSLR Flash Shoe?


Fremme av kamera og ekstern blits teknologi har nå kameraer og eksterne blitser som kommuniserer med hverandre. Dataene som strømmer fra kameraet til blitsen og tilbake er utformet slik at kameraet og blitsen arbeide sammen for å produsere best mulig bilde. På toppen av Canon-kameraer er den varme sko. Denne anordning har fire små runde kontakter og en større en i en "U" -formet konfigurasjon. Det er gjennom hotshot at disse dataene overføres.

Large Round Kontakt

Jo større runde kontakten er kontaktperson som til slutt sender signalet for at blitsen skal avfyres. En liten elektrisk ladning reiser gjennom denne kontakten til den tilsvarende kontakten på blitsen. Hvis du ser på ikke-automatiske blitser, vil du se at de bare har en pinne i midten.

Fire små runde Kontakter

Disse kontaktene brukes til overføring av informasjon om eksponering mellom kameraet og den eksterne blitsen. Mens Canon ikke har gitt ut nøyaktig hva hver kontakt gjør, vet vi jo større kontakt sender blitsen signal, slik at de mindre for dataoverføring.

låse~~POS=TRUNC Pin

Det er en ekstra tapp som er holdt i en innfelt stilling til den eksterne blitsen er koblet til og festet på plass på kameraet. Denne pinnen vanligvis er i front av større kontaktflate og er eksponert når låseringen på det ytre flash strammes.