Hva gjør en 1974 Nova en Custom?

1974 Chevrolet Nova tilhørte den opprinnelige 1961-1979 serien Novas. Disse kompakte sporty biler er moden for tilpasning på grunn av muligheten til å bytte motorer og girkasser med relativ letthet. Overflod av ettermarkedet ytelse deler kan brukes til å tilpasse alle Nova.

Factory Nova

Salg av 1974 Novas utstyrt med sekssylindrede motorer og automatiske girkasser økt i forhold til tidligere modell år på grunn av 1973 drivstoff krise som førte til høyere bensinpriser. Den opprinnelige 1974-modeller ikke tiltrekke ytelse entusiaster, men brukte Novas gjorde tiltrekke seg kjøpere som ønsket å tilpasse fabrikkproduserte biler.

mekaniske Tilpasninger

Noen vesentlig endring av en 1974 Nova gjør det skikk. Typisk tilpasning med bytte fabrikken seks-sylindret motor for en V-8, som de ærverdige 350 eller ytelse 396. Eiere kan slippe automatgir for en tettsteget fire-trinns manuell med en gulvmontert Hurst shifter. Skivebremser foran kan erstatte vanlige trommer for bedre bremsekraft.

kropps~~POS=TRUNC Tilpasninger

Chevy ytelse entusiaster foretrekker å holde kroppen av sine Novas ganske lager, men legger blomstrer, for eksempel metallic maling ordninger, malte flammer på fendere, glassfiber hetter med tvungen luft induksjon og kanskje en tilpasset grille. Dekkene og felger er standard tilpasset berører med ekstra brede ytelse dekk og aluminiumsfelger. Justerbare hydraulikksjokk i den bakre gi Nova en rakish utseende.