Slik installerer en hånd grep Batteri for en Digital Rebel XTI

Slik installerer en hånd grep Batteri for en Digital Rebel XTI


Canon Digital Rebel XTi er en entry-level digital speilreflekskamera, laget for "prosumer" markedet: gråsonen mellom profesjonell fotograf og forbruker. Profesjonelle tilbehør, inkludert en batterigrep, er tilgjengelig for kameraet. Dette grepet gir en ekstra utløserknapp, samt lagringsplass for ekstra batterier, forlenge opptakstid tilgjengelig.

Bruksanvisning

1 Slå på kameraet over til avsløre batteridekselet. Bruk din miniatyrbilde for å åpne batteridekselet. Hold den oransje batterilåsen tilbake ved hjelp av tommelen, og slå på kameraet over til droppe batteriet ut av kameraet.

2 Finn hengsel på batteridekselet. Trekk batteridekselet mot sidene av kameraet, med en liten vinkel, for å bryte den fri fra kroppen. Batteriluken deretter klikker på kroppen av batteripakken, på den vertikale delen som går inn i kameraet.

3 Plasser batterigrepet i batterirommet på kameraet til stativ skrue på batterigrep kontakt med gjengede hullet på undersiden av kameraet. Finn den knudrete knotten på forsiden av batterigrepet. Vri den til høyre for å træ batterigrepet inn i stativfestet på kameraet for å låse den på plass.

4 Slå på kameraet for å kontrollere batterigrepet fungerer som den skal.