Hva er tegnene på at det er sukker i bensintanken?

Hva er tegnene på at det er sukker i bensintanken?


Biler er praktisk; de får oss fra ett sted til et annet uten å bekymre deg. Men når bilen viser tegn til å ha problemer, kan det bli kostbart å fikse dem og føre til mye stress. Verre deretter din vanlige bil problemer, noen ganger spøkefugler eller til og med en ex-ektefelle kan sabotere bilen, forårsaker enda flere problemer. En vanlig prank mot bileiere er den gamle sukker i bensintanken knep, fordi mange mener at dette vil føre til at motoren din til å brenne. Mens det er en ekkel knep å trekke, effektene er ikke alle som plagsom.

Identifikasjon

Et par forskjellige måter å fortelle hvis noen sette sukker i bensintanken eksisterer. Den vanligste måten for deg å identifisere problemet er faktisk å se sukkergranulat i bensintanken kammeret når du åpner tanken. Du kan selv se det på fortauet ved bilen. Ettersom hullet er ganske liten, søl sukkeret er vanlig. Noen ganger den skyldige vil også fortelle deg at hun satt sukker i bensintanken. Hvis noen har en grudge mot deg, hun sannsynligvis vil ønske å gni det i ansiktet. Ved å bringe bilen til en bil butikk, kan du finne ut om noen faktisk sette sukker i bensintanken, og en mekaniker vil diskutere de ulike alternativene er tilgjengelige for deg.

effekter

Du vil merke noen problemer med bilen hvis noen setter sukker i bensintanken. De vanligste effektene er drøye på bilen og ikke være i stand til å starte bilen i det hele tatt. Mange antar at bilen har kjørt ut av gass når sukker blir satt i sine gasstanker. Effektene er like, så du må prøve å finne problemet så tidlig på som mulig.

Betydning

Som AA1Car Diagnostic and Repair påpeker, siden sukker ikke vil oppløses i bensin vil det føre til problemer med kjøretøy og kan forårsake skader. Sukkeret blir tett opp i dieselfilter, blokkerer gassen fra å ha muligheten til å reise gjennom filteret for å nå motoren din. Det er derfor du opplever virkningene av å gå tom for gass, drøye ut eller ikke å få bilen i gang. Sannsynlig at du må bytte bensinfilter eller, hvis du ikke har startet bilen siden du lagt merke til sukker, få det slept til en butikk i nærheten, og be dem om å slippe gasstanken og få sukkeret ut.

Misforståelse

En vanlig misforståelse om sukker i bensintanken gjør problemet mye verre da det virkelig blir. På Car Talk bemerker myte at siden sukker ikke oppløses i bensin vil det stivne i motoren og hele motoren vil forbrenne. Imidlertid vil sukkeret aldri nå motoren din som et sett av filtre blokkerer rusk fra å reise så langt.

Forebygging

For å hindre noen fra å sette sukker i bensintanken, bare rett og slett få et låsbart lokk som bare nøkkelen holderen kan få tilgang til. På denne måten kan du få være trygg på at ingen ender opp med å trekke pranks på deg eller kjøretøyet. Sørg for å holde nøkkelen bort fra noen som har en grudge mot deg, eller som blir sjalu på bilen.