Hva er Sonys 3-pin strømkontakt?

Hva er Sonys 3-pin strømkontakt?


På grunn av den enorme mengden av elektronisk utstyr kabelkontakter tilgjengelig, brukere, leverandører, ingeniører og teknikere bruker ulike navn for kontakter basert på produsenten, type signal kabelen bærer, type kabel eller bruken. Slike varierte metoder for merking forårsake betydelig forvirring. "Sonys 3-pin strømkontakt" kan bety flere ting.

Pins på Sony Utstyr

De fleste Sony hjemme underholdning og datasystemer bruke en avtakbar ledning til å koble enheten inn i veggen. Elektrisk strøm går inn i tre vertikale pinner innfelt i en stikkontakt på baksiden av enheten.

Støpsel

De fleste Sony-utstyr opererer på noen spenning rundt om i verden, mellom 100 og 250 VAC. I mange områder, stikkontakter har tre pinner. Strømledningen som Sony gir med utstyret i noen av disse landene kan ha en "Sony 3-pin strømkontakt" på slutten av ledningen.

komponent~~POS=TRUNC Plugger

Mange deler inne elektronisk utstyr pluggen inn hovedkort eller andre kretser for å gi strøm, en slik kjølevifter. Hvis en slik enhet trenger tre pins til å operere inne i en Sony-produkt, kan pluggen eller kontakten bli referert til som en "Sony 3-pin strømkontakt", selv om selve enheten ikke er produsert av Sony. Men pluggen har sannsynligvis et offisielt navn å spesifikt identifisere den.

Sony 3-Pin

Hva er Sonys 3-pin strømkontakt?

Tre-pinners kontakter florerer i audiovisuelle industrien, og ikke bare Sony gjør dem. Blant Sony-produkter, enten kontakten selv eller ledningen som kobles til det kan bli referert til som en "Sony 3-pin strømkontakt." Imidlertid er mange andre merker har samme type av kontakter.