Hva er fordelene med setebeltet?

Hva er fordelene med setebeltet?


Sikkerhetsbelter er den første forsvarslinje mot skader eller død når man kjører i en bil. Tar kort øyeblikk for å spenne opp kan være forskjellen mellom en trygg tur hjem eller en tur til legevakten.

Oversikt, Verdi

Kjøring uten bilbelte er virkelig gambling med ditt eget liv. Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, er om lag 43 000 mennesker drept i fatale bilulykker hvert år. 63 prosent av dem som ble drept var ikke på seg bilbelte. Sikkerhetsbelter redusere risikoen for død for en forsetet beboer med rundt 50 prosent.

Sikkerhet

Hvis 90 prosent av amerikanerne spent opp, ville 5.500 dødsfall og 132.000 skader forebygges hvert eneste år.
Iført bilbelte beskytter deg, og beskytter de som reiser i bilen din, så hvorfor ta risikoen?

Koste

Du ønsker å spare $ 600 i året i skatt, ikke sant? Spenne seg fast. Det er riktig --- innleggelse på sykehus for de bilister som ikke bruker bilbelte rangerer dobbelt så høy for de som ikke gjorde bruke bilbelte. Gjett hvem som betaler for disse sykehus regninger? Du.
85 prosent av disse sykehus kostnader er plukket opp av skattebetalerne --- forestille seg hvor mye lavere de ville være hvis alle gjorde, faktisk spenne opp? Hvem kunne ikke bruke en ekstra $ 600 hvert år?

barn

Barn hater å sitte i sine bilseter når de er unge, så for å være i stand til å sitte i vokst opp setet er en stor avtale for dem. Oppfordre barna til å spenne opp, slik at de har det inngrodd i deres minne i ung alder å gjøre det. Vis dem at mamma og pappa bruke bilbelte, så de bør også. De vil bli så glade for å komme ut av sine bilseter, at de vil bli ekstatisk å prøve på deres nye voksen bilbelte.

Sammendrag

Knekking bilbelte bør være like vanlig som å pusse tennene om morgenen, men dessverre, som statistikken viser, er det ikke. Ikke la deg selv eller de rundt deg til å bli bare en annen statistikk. Spenne opp, og minne dine venner og familie til å gjøre det samme, selv om du bare kjører fra den ene delen av parkeringsplassen til en annen!