Hva er fordelene med Royal Purple syntetisk olje?

Hva er fordelene med Royal Purple syntetisk olje?


Av alle oppgraderinger tilgjengelig for moderne biler en av de enkleste og mest effektive bare strømmer inn motoren fra toppen. Bruke syntetiske oljer som de som tilbys av Royal Purple er en rask måte å få noen hestekrefter, dreiemoment og drivstofføkonomi ikke bare i motoren, men gjennom kjøretøyet som helhet.

Beskrivelse

Normale oljer er raffinert fra petroleum, noe som betyr at deres produsenter bare fjerne de uønskede deler av råolje for å etterlate en kvalitet smøremiddel. Syntetisk som Royal Purple er også laget av petroleum, men er langt renere. Royal Purple tar rene baseoljer av molekylære forbindelser avledet fra råolje og setter dem sammen, eliminerer muligheten for forurensning inkludering.

Friksjon

Enten det er i motoren eller i utstyr-inngrep handling med sendinger og bak-ender, metall gnisser mot metall skaper varme. Jo mer motstand mot bevegelse disse metalldeler møter, jo mer varme de vil generere, og jo raskere vil de slites ut. Royal Purples formelen er spesielt utviklet for å øke "film styrke", eller oljens evne til å holde bevegelige deler berører i første omgang.

motorytelse

Royal Purple er en av de mest kostbare, reneste og mest ytelse orienterte av alle syntetiske stoffer på markedet. Mens de fleste syntetiske er rettet mer mot å fremme lang levetid enn ytelse, er Royal Purple spesielt formulert for å redusere friksjon i motor og drivverk. Mens den gjør forbedre levetid enn konvensjonelle oljer, er Royal Purple vanligvis brukes mer for programmer som krever mye strøm i korte perioder, som drar og sprint bil racing.

drivverk Ytelse

Uansett hvor mye strøm motoren din gjør, vil bilen bare kunne bruke den makten som faktisk når bakken. Sendinger, overføre saker og bak-ender kan suge opp så mye som 20 prosent av motorens effekt før det noensinne når dekkene. Royal Purple gjør en rekke syntetiske utstyr og transmisjonsoljer som bidrar til å redusere friksjonen og (senere) hestekrefter tap i disse områdene. Ifølge en test utført av Hot Rod Magazine, erstatte Royal Purple syntetisk for de konvensjonelle oljer i en Mustang motor, girkasse og bakenden resulterte i en hestekrefter økning på 408,3 til 418,4 målt på hjulene.

Drivstofføkonomi

Hver hestekrefter tapt til friksjon er en mindre tilgjengelig for å presse bilen nedover veien. Mens hestekrefter gevinst ved å bruke Royal Purple kan virke marginal, husk at de fleste i full størrelse biler bare kreve rundt 60 hestekrefter eller mindre å cruise på 65 mph. Gitt at selv en minimal gevinst på 5 hestekrefter gjennom redusert friksjon kan ha en betydelig innvirkning på drivstofføkonomi.