Hva er en bærbar skanner?

Hva er en bærbar skanner?


Før oppfinnelsen av Internett, trådløs tilgang og bærbar elektronikk som mobiltelefoner og bærbare datamaskiner, reiser forretningsfolk hadde en vanskelig tid å overføre informasjon fra eksterne steder til sine kontorer eller på sine datamaskiner. Nå har mange produsenter gjort denne prosessen enda enklere ved å markedsføre bærbare skannere.

bærbar skannere

En bærbar skanner er en elektronisk enhet som lar deg skanne dokumenter som filer og visittkort til datamaskiner. Det er også designet for å være lite nok til å bære med deg mens du er på veien.

Hvordan fungerer de

Hvordan ulike bærbare skannere arbeid i stor grad avhenger av utstyrsprodusenter. Noen er laget for å betjenes manuelt, slik at dokumenter blir skannet mens enheten er flyttet over på sidene, mens andre er mer avansert med alternativer der satt papiret automatisk matet gjennom maskinen for skanning.

filformater

Filformatene som bærbare skannere konvertere dokumenter til også avhenge av produsentene. Selv om de fleste dokumenter kan konverteres til formater i stor grad tilgjengelig med de fleste datamaskiner, for eksempel PDF-filer, mange produsenter har også proprietære programmer med sine skannere, slik at du kan vise skannede dokumenter gjennom sine søknader.