Hva er den beste måten å overføre alle mine CDer til iPod?

Hva er den beste måten å overføre alle mine CDer til iPod?


Hvis du har en samling av musikk på CD-plater, kan du ha blitt lei av å være i stand til å bare lytte til dem på stereoanlegget eller når du bruker CD-spilleren i bilen. Det kan være en problemfri prøver å bestemme hvilke CDer å ta med deg for din morgen pendle, enn si en cross-country road trip eller en lang fly. Du kan ta all musikken din med deg ved å rippe CDer til filer på datamaskinen og overføre dem til en iPod. Avhengig av hvor mange CDer du eier og lydnivået kvaliteten du ønsker, den beste måten å overføre dem kan innebære komprimering til MP3 eller ingen komprimering.

Kapasiteten til iPod

Tell hvor mange CD-er du nødt til å få en idé om hvor mye lagringsplass du trenger i en iPod. En CD kan ta omtrent 700 MB til å lagre sine sanger. Du kan trekke ut sanger til AIFF-filer uten å komprimere dem, men da du ikke vil være i stand til å overføre svært mange av dem til en iPod. Apples iPods varierer i kapasitet fra 2 GB til 160 GB som i tidlig 2011. Hvis du ikke får plass til alle dine rippede CDer til en iPod, vil du enten nødt til å prioritere innsamling og passform hvilke sanger du kan kjøpe flere iPods, eller komprimere lyd til MP3-filer.

om MP3

Mens lyd på en CD kan kreve rundt 700 MB, kan du komprimere den samme mengden musikk til rundt 60 eller 100 MB når du rippe CD til MP3-filer. Forskjellige komprimeringsinnstillinger vil føre til filer i ulike størrelser. Hvis du har en lydbok på CD, kan det være lurt å rive det som en mono MP3-fil, som vil være omtrent halvparten så stor som den stereoversjon. Muntlig ord opptak ofte høres akseptabelt når komprimert til høyere priser, sammenlignet med symfonisk musikk, som du ønsker å høre mer detaljerte lyder.

Rippe CDer med iTunes

Når du først får en iPod og fest USB ledningen til datamaskinen, blir du bedt om å laste ned Apples gratis iTunes-programmet, som du bruker til å styre iPod, spille musikk på datamaskinen din, og rippe CD-er. Start iTunes, og klikk deretter på "Preferences". Klikk på "General" fanen, og klikk deretter på boksen der det står "automatisk hente CD-spornavn fra Internett", slik at når du setter inn en CD, vil iTunes merke hver låt med navnet sitt, album, artist og andre detaljer. Klikk på "Import Settings" og velg deretter hvilken metode du vil bruke til å rippe sanger fra CD, for eksempel ukomprimerte AIFFs eller komprimerte MP3-filer, og deretter velge en komprimering kvalitet innstilling fra rullegardinmenyen. Sett inn en CD i datamaskinens optiske stasjon; Følg ledeteksten, og deretter iTunes vil starte ripping CD.

Overføring til iPod

Sangene vil vises i iTunes-spillelisten etter at du rive dem fra CDer. Plugg den ene enden av den medfølgende USB-kabelen til iPod, og den andre enden inn i USB-porten på datamaskinen. Klikk på "Music" -fanen i iTunes, og velg "hele musikkbiblioteket" under "Synkroniser musikk», og klikk deretter på «Synkroniser musikk». Alle sangene dine vil begynne å overføre til iPod. Når overføringen er over, høyreklikker du på ikonet for din iPod i det høyre vinduet og velg "Eject". Koble iPod fra datamaskinen og begynne å bruke den til å lytte til musikken din.