Funksjoner av Canon ZR80A

Funksjoner av Canon ZR80A


Den kompakte Canon ZR80A digitalt videokamera tar bilder samt video-opptakene og lagrer dem for senere visning eller overføring. Den ZR80 har evnen til å skrive ut bilder direkte til en boble jet skriveren og koble bilder til et panorama fortsatt. Videokameraet har flere opptaksinnstillinger, en 2,5-tommers LCD-skjerm LCD-skjerm, hvitbalanse forhåndsinnstillinger og bildestabilisering. De ZR80 huser en S-video-terminal, en audio / video terminal, et DV-terminal, en USB-terminal og en hodetelefonterminal.

Bilde og film Storage

Canon ZR80A støtter opptak av data på en MiniDV kassett. Både filmopptak og stillbilder er tatt ut på kassett. Et SD-minnekort eller Multimediacard kan settes inn på venstre side av kameraet for å ta stillbilder alene. Innholdet i begge mediene kan overføres til en datamaskin via USB-kabel. Video-opptakene er tatt som AVI-filer, mens atter bildene er tatt som JPEG-filer.

opptaksmodus

Den ZR80A har flere opptaksprogrammer for å imøtekomme ulike lysforhold. Velg "Auto" for å la kameraet automatisk justerer fokus og eksponering. Velg "Sport" for å fange motiver i rask bevegelse, for eksempel en tenniskamp eller berg og dalbaner. Velg "Portrett" for å gjøre ditt fag skiller seg ut mot en uskarp bakgrunn eller forgrunn. Velg "Spotlight" til rekord fag som fyrverkeri eller fag opplyst av rampelyset. Velg "Sand & Snow" til å ta opp svært lyse motiver, for eksempel en strand på lyse dagen eller en skiheis. Velg "Low Light" til å fotografere nattscener eller scener med svak belysning.

avspillings~~POS=TRUNC

Ved gjennomgang bilder i avspillingsmodus, kan du zoome inn eller ut fra filen ved hjelp av "Zoom" hendelen på høyre side av kameraet. Bare flytte "Zoom" mot "T." En liten ramme som indikerer det området som skal forstørres. Flytt rammen rundt for å velge et område for å forstørre ved å justere på "Set" slå på venstre side av kameraet. Bevege seg bort fra det forstørrede området ved å trekke "Zoom" hendelen mot "W." Dataene kode, slik som f-stop og lukkerhastighet, for filmopptak og stillbilder kan ses når som helst med et trykk på "Data Code" -knappen.

Skin Detail

Den "Skin Detail" funksjonen til ZR80 oppdager hudtoner og gir en utjevning effekt i fanget opptakene. Som en følge av dette synes subjektets hud mer naturlig. Innstillingen er tilgjengelig i hoved "Meny" under "Camera Setup". Sett "Skin Detail" modus til "Soft" eller fjerne effekten ved å velge "Normal".