Hva er dekket på en Powertrain garanti?

Bilprodusentene bruker en drivverket garanti som en innflytelsesrik verktøy for å tiltrekke seg kjøpere. Funksjonene i denne garantien kan betydelig påvirke bunnlinjen kostnaden når det gjelder bilreparasjoner. Hvis du planlegger å kjøpe en bil, lese fine print av bilens drivverket garanti for å forstå nøyaktig hva det beskytter og hvor lenge.

Funksjon

Den drivverket garanti beskytter bilen i tilfelle du har problemer med hovedkomponenter, inkludert motor, transmisjon, overføre saken, aksler og drivsystemer. Garantien kan også inkludere gratis leie eller tauing.

Tid

Den drivverket garanti er atskilt fra den grunnleggende garanti og vanligvis varer dobbelt så lenge. Betingelsene i en drivverket garanti varierer etter, men kan vare fra fem år / 60 000 miles til 10 år / 120.000 miles. Som i 2010, er Chrysler den eneste amerikanske bilprodusenten som tilbyr en begrenset drivverket garanti for levetiden av kjøretøyet. Noen produsenter lar garanti fordeler ved å overføre fra den første eieren til en påfølgende ett.

Advarsel

En drivverket garanti dekker ikke skader fra ulykker, misbruk eller feilaktig eller utilstrekkelig vedlikehold. Vurdere å utvide din grunnleggende garanti for å matche lengden på drivverket garanti, slik at din bil kjøretøy har støtfanger til støtfanger dekning.