Effekter av mobiltelefoner som miljøfare

Effekter av mobiltelefoner som miljøfare


Kaster bort din gamle mobiltelefon til en søppelbeholder kan virke ubetydelig i forhold til mange andre elektroniske avfalls elementer som datamaskin deler og TV. Men med forbrukerne å kjøpe nye mobiltelefoner hver 18 til 24 måneder, hundrevis av millioner av gamle telefonene ende opp på søppelfyllinger.

Giftstoffer i mobiltelefoner

Mobiltelefoner inneholder forurensninger som kan utgjøre miljøproblemer når kastes inn i et deponi. Disse giftstoffene, noen som har vært knyttet til kreft og nevrologiske problemer, inkluderer arsen, bly, kvikksølv, kadmium, nikkel, kobber og sink.

Mobiltelefon batterier

Oppladbare mobiltelefon batterier inneholder farlige tungmetaller som kadmium og nikkel. Ifølge Californians Against avfall, er mindre enn 20 prosent av oppladbare batterier til gjenvinning.

deponi Avfall

Forbrukerelektronikk, inkludert mobiltelefoner, TV, datamaskiner og lydutstyr, utgjør nesten 2 prosent av den kommunale avfallsstrømmen, i henhold til US Environmental Protection Agency (EPA). I 2007, av de 140 millioner tonn mobiltelefon avfall opprettet, var bare 10 prosent resirkulert, mens de resterende 126 millioner tonn ble avhendet på søppelfyllinger.

Resirkuler din mobiltelefon

EPAs eCycle Programmet oppfordrer forbrukerne til å sende eller frafalt sine gamle mobiltelefoner, batterier og tilbehør med en partnering forhandler eller tjenesteleverandør.

Donere Din mobiltelefon

Mobiltelefoner for soldater er ett eksempel på en organisasjon som du kan donere gamle mobiltelefoner. Organisasjonen samler tusenvis av gamle telefoner og konverterer dem til millioner av forhåndsbetalte ringeminutter for amerikanske soldater stasjonert utenlands.