Historien om Kodak-kamera

Historien om Kodak-kamera


Kodak har blitt nesten synonymt med kunst av fotografering. American George Eastman ble fascinert med fotografering, men følte kameraene i sin tid var for stor og klumpete for den gjennomsnittlige person å bruke. Han fortsatte med å patentere flere nye oppfinnelser som ville gjøre kameraene tilgjengelig for allmennheten.

Origins

I 1879, George Eastman forlot USA og dro til London, England, som var sentrum for den nyopprettede fotografisk industri på den tiden. Han patentert en plate-belegg maskin som gjorde det mer effektivt å innprente et bilde på en glassplate. Året etter dannet han et samarbeid med forretningsmannen Henry Strong. Eastman gjort opp navnet Kodak. Han likte bokstaven "K" og jobbet ut et ord som startet og avsluttet i det brevet. Eastman utviklet den første rullet film i 1883, en utrolig skritt fremover i teknologi som vil gjøre kameraet mer brukervennlig for allmennheten.

første kamera

I 1888 Kodak introduserte sin første kamera. Det ble forhåndslastet med nok film til å ta 100 bilder. På $ 25 et stykke, prisen var ganske dyrt for 1888. Det kostet kjøperen en annen $ 10 for å få filmen utviklet. Hele kamera måtte sendes tilbake til fabrikanten, hvor filmen ville bli tatt ut, utviklet og en ny filmrull lastet inn i kameraet, som ble sendt tilbake til kunden. Selskapet vedtok slagordet "Du trykker på knappen --- vi gjøre resten."

Kodak Fremskritt

Eastman fortsatte å gjøre fremskritt i fotobransjen. Etter hvert flyttet han virksomheten til Rochester, New York. I 1891 har selskapet patentert et kamera og film som kan legges i dagslys, noe som betyr at kameraet ikke må være i et mørkt rom for å ha filmen lastet. I 1898 Kodak fremmet en sammenleggbar lommekamera som produserte en negativ som var 2¼ med 3¼ inches, en størrelse som forble uendret i mange år. Gjennom resten av det 20. århundre, Kodak fortsatt fremgang for stillbilder og bevegelige bilder fotografering. I 1932 ble den første 8mm filmkamera, film og projektor innført. To år senere ble den første presisjon 35mm kamera solgt.

Brownie kamera

I 1900 den berømte Brownie kameraet kom i salg. Det selges for $ 1, og filmen koster 15 cent. For første gang kameraet var overkommelig for massene. Kameraet ble markedsført for barn og ble oppkalt etter populære tegneseriefigurene i tid. Kodak solgt 150.000 Brownies i det første året. Brownie vært populære i mer enn 70 år. Gjennom årene ble det små endringer til navnet og modeller, men millioner av Brownies introdusert mennesker til en verden av fotografering.

Modern Era

På midten av 1980-tallet, Kodak introduserte en-gangs bruk kameraer. Kodak har fortsatt å tilpasse sine produkter som fotografering beveger seg bort fra film og til digitale formater. Selskapet begynte digitalkamera produksjon i 1996 og samarbeider med Maytag å utvikle kiosker der forbrukerne kan skrive ut sine egne bilder fra digitalkameraet eller brenne dem på en foto-CD. Med økningen i populariteten av digitale kameraer og den synkende behov for film, har selskapet utviklet fotoskrivere slik at forbrukeren kan skrive ut bilder direkte fra kameraet eller datamaskinen. Kundene kan også laste opp bilder på Kodak nettstedet for å lage utskrifter eller andre varer.