Harley Davidson Fatboy 2005 Spesifikasjoner

2005 Harley Davidson Fat Boy er den 15. jubileumsutgaven. Det er en "Softail" cruiser stil motorsykkel med overdreven krom trim og sitteplasser for to. Bikez.com, siterer Harley-Davidson, kaller det en "Behemoth på hjul." Det er en av de mer kjente Harley-modeller produsert og en av de lengstlevende sykler selskapet har tilbudt gjennom årene.

motor spesifikasjoner

2005 Fat Boy er utstyrt med en 1,449cc to-sylindret motor. Det er fire slag, og har en trykk rasjon på 8,8: 1 og respektive boring og slaglengde på 95 mm og 101 mm. Den doble overliggende kamaksler motoren har en "V" sylinder layout og er sammenkoblet til en fem-trinns manuell girkasse. Samlet dreiemoment produsert av Fat Boy er 74,5 ft.-lbs.

Vekt og størrelse

The Fat Boy veier inn med en tørrvekt på 676.8 pounds gjør det til en full-size cruiser motorsykkel. Dens setehøyde er relativt lav, måling på 25,4 inches og utlån til sin 5,1 tommers bakkeklaring. Total lengde av motorsykkelen er 94,3 inches; akselavstanden måler 64,2 inches.

Fjæring og bremser

Som en "Softail" motorsykkel, benytter bakhjulsopphenget doble støtdempere bak for å absorbere ujevnheter i veibanen. Den "Softail" design er en proprietær suspensjon utforming brukes av Harley i mange av sine modeller. The Fat Boy front rake, eller gaffel, er satt til en fast 32-grader. Front bremseeffekt er gitt av to 11,5-tommers skivebremser, mens baksiden er utstyrt med et enkelt 11,5-tommers skivebrems.