Gass-Saving Tips for '02 Toyota Tundra

Som med mange lastebiler, brenner Toyota Tundra gass med en hastighet på mindre enn 20 miles per gallon. Mange lastebileiere er interessert i hvordan de kan lagre gass og forbedre gass kjørelengde som de får på sin Tundra. Det er mange forskjellige tips som kan hjelpe deg å lagre gass og penger.

Vedlikehold

Sørge for at lastebilen har riktig vedlikehold er svært viktig for gass kjørelengde at Tundra kan få. Jo mer effektivt din Tundra kjører, jo mindre drivstoff som brukes til å hjelpe lastebilen kjøre og mer kan brukes mot å få bedre drivstoffeffektivitet. Noen rutinemessige vedlikeholdsoppgaver inkludere får oljeskift med anbefalte intervaller, holde dekkene riktig oppblåst og holde væsker på optimalt nivå. Pass på at du også rotere og balanse dekkene ved anbefalte tider.

Brensel

Bruk den type drivstoff som er anbefalt for din Tundra, som er vanlig blyfri. Ved hjelp av en oktan høyere enn det som ikke har noen ekstra fordeler og vil koste deg mer. En lavere oktan enn anbefalt kan forårsake skade på bilen din. De optimale fordeler vil komme fra å bruke den anbefalte drivstoff. Sørg for å også erstatte drivstoffiltre som nødvendig for å øke ytelsen.

cruising

Kjøring på motorvei blir mye bedre drivstofføkonomi enn kjøring bygatene. Stop-and-go handling på byens gater bruker mer drivstoff enn å kjøre med konstant hastighet. For samme grunn, når du kjører på motorveier bruke cruisekontroll for å holde en konstant hastighet, men kun på rette, flate strekninger. Turtall opp gasstanken brenner mer drivstoff enn å holde på en hastighet. Kjører for fort kan resultere i en 20 prosent tap i drivstoffeffektivitet.

Vekt

En Tundra som veier mindre blir bedre gass kjørelengde. Bære overflødig last legger til vekten av Tundra. Prøv å tømme lastebilen når det er mulig. Jo mindre vekten din Tundra har å holde, jo bedre drivstoffeffektivitet av lastebilen.

Utføre Engine

Ikke holde din lastebil inaktiv i mer enn noen få minutter. Tomgang ikke bruke opp gassen. Varmer opp motoren din er heller ikke noe du trenger å gjøre, bruker den drivstoff også, og er ikke gunstig for bilen din.