Hvordan beregne Satellite Azimuth & Elevation

Hvordan beregne Satellite Azimuth & Elevation


Re-peke rett etter at den har blitt flyttet kan være en vanskelig oppgave for noen som ikke har erfaring med parabolantenner, men med en liten bit av praksis, vil du være en ekspert på et blunk. Disse instruksjonene gjelder for en oppvask 300, en enkelt parabolantenne.

Bruksanvisning

1 Bestem de optimale azimut og elevasjon vinkler for den nødvendige satellitt ved å navigere gjennom menyskjermen til Point Dish skjermen. De riktige vinkler kan bestemmes ved å legge inn postnummeret der du befinner deg.

2 Peke på tallerken til riktig azimuth. Den azimuth er kompassretning. På grunn nord er 0 eller 360 grader, rett øst er 90 grader, på grunn sør er 180 grader og rett vest er 270 grader. Andre vinkler bestemmes i trinn på ett graders 0-360 rundt et sirkulært horisontalt plan parallelt med jordoverflaten.

Når retten peker til riktig asimutvinkel bør elevasjonsvinkel innstilles. Elevasjonsvinklen er hvor høyt opp mot himmelen parabolen bør påpekes. Med en høyde vinkel på 0, vil formen være spisse parallelt med bakken. Med en høyde på 90 grader, vil formen bli peker rett opp. Din høyde bør være et sted mellom 20 og 55 grader. Din fatet vil ha karakterer for å bestemme din høyde vinkel innstilling.

3 Stram alle mutterne for å hindre fatet fra å bli beveget av kraftig vind eller ved kontakt med et annet objekt.

4 Se på Point oppvask skjermen på TVen. Hvis retten har blitt pekt på riktig måte, bør det være låst på et signal med en grønn linje nederst Point Dish skjermen. Du vil høre en jevn lys tone som indikerer at signalet er låst.

5 Sjekk om du har en rød strek på bunnen av Point Dish skjermen. Hvis du gjør det, velg "sjekk bryteren" på Point Dish skjermen. Dette vil ta deg til installasjonssammendragsskjermen. Velg "test" på bunnen av skjermen og vent mens mottakeren kjører en sjekk bryter test. Når testen er fullført, utgang til Point oppvask skjermen igjen og skal du nå se den grønne linjen og høre høyfrekvent jevn tone.

6 Se på baren på bunnen av Point Dish skjermen. Hvis det er tomt, blir du ikke mottar et signal. Gjenta prosessen til du ser et signal som vises på skjermen. Når du er låst på et signal med en grønn signalinformasjon, gå ut av menyer og la mottakeren til å erverve signalet. Nå kan du stille inn mottakeren til din favoritt-kanal og se programmet.

Hint

  • De fleste retter i bruk i dag motta flere satellitter (Dish 500 eller Dish 1000). Disse rettene vil ha en tredje vinkel kalt skew vinkel. I likhet med elevasjonsvinkel, blir innstillingene markert på fatet. Skew justeres ved å dreie parabolen enten med eller mot klokken.