Gass fylling sikkerhetsregler for Autos

Gass fylling sikkerhetsregler for Autos


Bensin er et flyktig stoff som ikke er ofte gitt den respekten den fortjener. Selvfølgelig kan det føre til brann, men som virkelig mener om det skjer rett ved pumpen. De fleste av oss anta at sikkerhetstiltakene er på plass på hver bensinstasjon, og det vil aldri skje, ikke sant? Amerikanerne pumpe gass inn i bilene sine om lag 11 til 12 milliarder ganger i året, og for det meste er det uten hendelsen. Imidlertid kan branner skje og for å unngå at det skjer for deg, bør du være klar over disse enkle gassfyllesikkerhetsregler.

Slå av bilen

Dette høres ut som en opplagt poeng. Men skiltene instruere deg til å gjøre det er ikke vanligvis lagt ut på de fleste stasjonene, så det er best å starte med det grunnleggende.

Røyker ikke

Brann og bensin bare ikke blande. Pass på at du legger ut sigaretten før du begynner å pumpe. Ikke lyse opp mens pumping.

Unngå statisk elektrisitet ved pumpen.

Dette sikkerhetsregelen er litt mer vanskelig som det er flere måter som statisk elektrisitet kan bygge opp ved pumpen. Hvis været er tørt og kaldt, deretter statisk elektrisitet er sannsynlig å være mer konsentrert. Du kan teste statisk elektrisitet for deg selv ved å gni håret med hånden eller gni føttene over et teppe. Det burde være innlysende hvis forholdene er prima for høy statisk elektrisitet som du bør se gnister eller i det minste høre dem.

Selv om det er en god ide å bruke disse forholdsreglene hele tiden, bør du spesielt ta disse forholdsreglene når statisk elektrisitet er høy.

Hvis du går tilbake til bilen under pumping, ikke gni føttene over tepper. Hvis du er usikker på om du gnir føttene over teppet, og deretter gå videre til neste step.If du tror at du kan ha bygget opp statisk elektrisitet, bare berøre noe som er festet til bakken før du går i nærheten av bensin dyse. Trykk bildøra, dekket av din bil eller noe annet som er borte fra gassen pumpen munnstykket. Sørg for å ta det med håndflaten, og at uansett hva du velger å røre er borte fra gassen pumpen munnstykket. Når du trykker på bilen din dør eller noe annet, vil det føre til at strøm skal slippes ut og sendes tilbake til bakken. Du bør "føle sjokk" av utslippet. Dermed vil det i hovedsak eliminere statisk elektrisitet for det øyeblikket. Vær oppmerksom på at statisk elektrisitet bygges opp, så det er ikke som om du har eliminert det for godt.

Det er veldig lett å være trygg når du fyller drivstoff bilen. Bare ta deg tid til å være oppmerksom på statisk elektrisitet, må du slå av motoren, og ikke røyk eller lyse opp når du fyller drivstoff. Etter disse bare gassfyllesikkerhetsregler bør gjøre ditt besøk til gass pumpe en trygg, glatt opplevelse.