Fordeler og ulemper ved en Hydrogen Generator

Fordeler og ulemper ved en Hydrogen Generator


Hydrogen og oksygen kombineres for å danne vann. Hydrogen er oftest laget ved hjelp av en hydrogengenerator, som skiller de hydrogen- og oksygenatomer. Når drivstoff er brent for å drive en bil, drivstoff trenger oksygen eller hydrogen. Tradisjonelt disse drivstoffene brent med oksygen, men mange drivstoff forskere søker å utvikle mer drivstoffeffektive biler har sett til hydrogen som nøkkelen til bedre drivstofføkonomi.

Miljøvennlig

Hydrogen er bra for miljøet, ettersom hydrogen reduserer mengden av bensin som må bli brukt av bilen. Hydrogen brenner renere enn bensin og gjør mye av arbeidet som bensin gjør i å drive bilen. Bensin utgivelser giftig forurensing og utslipp av karbon. Hydrogen utslipp er ikke skadelig for miljøet og ganske enkelt blandes med oksygen i luften for å fremstille vann.

Dyrt Brenselceller

Den hydrogen brenselcelle kan koste tusenvis av dollar, som i 2010. Disse brenselceller kan ofte bygges for hundrevis av dollar i stedet for tusenvis, men bare av mekanisk tilbøyelig.

Greater KM

Hydrogengass gir en bil dobbelt så mye gass kjørelengde som rett og slett å bruke fossilt brensel alene. Gitt de stigende kostnadene for fossilt brensel, får dobbelt gass kjørelengde kan være gunstig fra et økonomisk ståsted. Hvis hydrogen er innlemmet i transport av varer og tjenester, vil disse kostnadene også gå ned.

mindre strøm

Noen biler har blitt utviklet som kjøres på hydrogen brenselceller. Disse brenselceller gir ikke biler så mye makt som tradisjonelle fossile brensler gjør. Mangelen på strøm kan være problematisk når sjåføren trenger å reise avstander raskt.

mindre Volatilitet

Fossile brensler som sitter i gasstanker er svært volatile og kan være farlig hvis en flamme er i nærheten. I motsetning til dette, hydrogen brensel er ikke farlig, bortsett fra når de er i ferd med å bli forbrent. Når blir forbrent, de er like farlig som tradisjonelt drivstoff.

Flere skattelettelser

Regjeringer er å gi skattelettelser til enkeltpersoner som kjører mer drivstoffeffektive biler for å stimulere til mer miljøbevisste aktiviteter. Disse skattelettelser ytterligere spare bileieren penger.

Mindre perfekt teknologi

Hydrogen laget fra hydrogengeneratorer har ikke blitt perfeksjonert i den grad hvor hydrogengassen kan brukes i alle biler. Kits eksistere som tillater bileiere til å konvertere sine biler til hydrogendrevne biler, men disse pakkene noen ganger feil. Dessuten må de personer som konverterer sine biler til hydrogendrevne biler være mekanisk tilbøyelig.