Ford F-250 Front Brake Rotor Removal

Du kan få tilgang til og løsne de fremre bremseskiver på din Ford F-250 ved å fjerne dekk / hjulenheten. Du bør ta de nødvendige forholdsregler, men å unngå å skade bremsekalippernes. Også, hvis du installerer en ny rotor, sørg for at du har riktig erstatning, spesielt hvis du har en 2005 modell; Ford leverte to design for bremsen rotoren og pads for denne modellen.

Fjerne Rotor

Fjerne minst halvparten av bremsevæske fra bremsehovedsylinderen, ved hjelp av en håndpumpe hevert. Dette vil hindre søle væske når du tar bremsekalippernes av rotoren. Plasser bremsesylinderen lokket på toppen, men erstatter ikke det ennå. Deretter plasserer noen butikk filler under master sylinder i tilfelle noen av væsken renner over.

Etter at du har hevet lastebil og fjernet dekk / hjulenheten med rotoren må erstatte, plassere en stor C-klemme over bremsekalippernes slik at bakenden av verktøyet berører bakenden av bøylen og skru bolten hviler mot på baksiden av den fremre bremsekloss. Nå træ i C-klemmeskruen for å tvinge caliper stempel inn i hullet. Dette vil la deg enkelt fjerne og installere kaliper og bremseklosser etter service rotoren.

Løsne bremse caliper og feste den til spiralfjær med en ledning. Ikke la caliper henge løst, eller det vil skade gummi bremseslangen knyttet til den. Hvis du har tenkt å bruke samme rotor, kamp-merket det til en eller flere av de wheel studs, slik at du setter den i samme posisjon. Deretter kan du fjerne rotoren.

Bruk 80-strø sand papir å rengjøre hjullager flens og bremse rotor kontaktflatene fra rust og rusk å hindre at rotoren går ut og bremsepulse (se Ressurser for mer informasjon).

Når du er klar, kan du installere rotoren på hjulnavet. Hvis du installerer den samme rotoren, bruk kamp merkene for å montere enheten i den posisjonen den var i før fjerning. Deretter installerer bremsekalippernes og dekk / hjulet og fylle brake master sylinder.

Polering av Rotor

Bruk denne fremgangsmåten bare hvis du har erstattet eller reasfaltert rotoren eller installert nye bremseklosser foran på din Ford F-250. Systemet overfører bremsekloss materiale på overflaten av rotoren for å bedre bremseytelse.

Velg en vei med svært lav eller ingen trafikk hvis mulig. Så akselerere pickup til 30 mph, og lett trykke bremsepedalene slik at bremsekloss drar mot overflaten av rotoren. Når du kommer til en stopp, la et par minutter for bremseklossene og rotoren til å kjøle seg ned. Gjenta prosessen minst 20 ganger. Etter å ha fullført, vil bremseklossene og rotoren har blitt polert.