Slik Seal lastebil Forheng

Å ha en baldakin dekker din pickup lastebil seng gir deg hele baksiden av lastebilen for lagring. Du kan holde eiendeler låst trygt i pickup over natten og hale mer skjøre lasten. Et viktig aspekt ved å installere en lastebil kalesjen gjør at den er værbestandig. Forlate baldakin utette risikerer skadelige elementer i ryggen på grunn av regn eller snø. Heldigvis tar det bare omtrent en time av din tid for å sikre at det er riktig forseglet.

Bruksanvisning

1 Kontroller at gummipakninger på din kalesjen er så tett og nært til lastebilens kroppen som mulig. Spalten større enn 1/8 tommer vil være svært vanskelig å vær tetning med caulk.

2 Skjær tuppen av av silikon caulk i en 45 graders vinkel ved hjelp av verktøyet kniv. Rett ledningen skjorte hengeren og skyv den inn i spissen for å punktere forseglingen. Plasser caulk i fugepistol og klem avtrekkeren inntil caulk kommer ut av spissen. Tørk av caulk unna.

3 Fordel caulk, trykke på avtrekkeren, sammen kalesjen forsegling der den møter med pickup. Hver gang du helt trykke på avtrekkeren, slipper den og tørk av overflødig caulk å skape en flat tetning langs sømmen av kalesjen. Gjør dette langs hele pakningen. Vent over natten for silikon tørke før du flytter bilen for å unngå å bryte ny forsegling.