DIY Spray-In Liners

Hvis du regelmessig bruker din lastebil seng å hale ting, vet du hvor vanskelig å holde lastebil seng uten riper. Mens du kan kjøpe en seng liner som glir inn i lastebilen sengen, vet du at de kan kjøre på den dyre siden. Å ha en spray-in liner profesjonelt installert kan også koste mye. Du har nå muligheten til å bruke en gjør-det-selv-spray-in liner for å beskytte seng av lastebilen.

Spray i Liner alternativer

Innkjøps spray-in liners for gjør-det-yourselfer på ditt lokale auto-forsyning butikken eller bruke rimeligere maling på rutefly. I stedet for å bruke en rull eller pensel til å bruke den, bare bruke en shutz sprøytepistol. Sett en klar plastrør inn i et hull boret i toppen av en uåpnet boks med liner produkt, fest deretter spesialitet maling pistol til den andre enden av slangen. For å gi luften, fest shutz pistol til en luftkompressor. Bare slå et annet lite hull i lokket slik at sprøytepistolen blir luft.

Velg blant en rekke farger for å male din lastebil seng med spray-in liner. Svart og grå langt gjøre for de mest populære fargene.

Klargjør Truck Bed

Fjern laste bånd og gummiplugger fra lastebil seng; du vil finne det lettere å arbeide på lastebil seng med bakluken frittliggende.

For sengen liner materialet til å følge skikkelig til metal av lastebil seng, må du slipe metallbelegg. Bruk en poleringsrondell å skure hele overflaten av lasteplanet. Dette fører til små riper i overflaten av malingen, men gir også mer areal for den vinyl sengen foringsmaterialet til følge. Husk å buff innsiden av bakluken også.

Bruk en kost til å fjerne all maling pulver. Bruk tunge kjemikalieresistente hansker for å fullføre rengjøring lastebil seng med aceton.

Påfør Spray-In Liner

Hook opp din shutz pistol og luftkompressor til sprøyte liner. Sett luftkompressoren på ca 90 PSI for best resultat. Lett gå over hele innsiden av lasteplanet med spray. Komme inn i hjørner og under sengen rail leppe. Spray overflaten så jevnt som mulig. Spray bakluken også.

La første strøk tørke i henhold til produsentens anvisninger. Spray på andre strøk. Mens du kan muligens se stedene du gikk glipp av da de første strøk tørker, etter den tid du er ferdig med den andre strøk bør du ha total dekning av lasteplanet og bakluke.

Sett på bakluken, og sette plugger og tie-downs tilbake på plass. Hold litt ekstra seng liner materialet på hånden i tilfelle du trenger å gjøre noen touch-ups.